Gigi Becali, CRIZĂ DE NERVI în direct la TV. Ce l-a scos din MINŢI

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă, în direct la TV, legat de scandalul provocat de refuzul celor şase jucători de la Steaua de a merge la echipa naţională pentru stagiul din Antalya.

25 ian. 2016, 18:40
Gigi Becali, CRIZĂ DE NERVI în direct la TV. Ce l-a scos din MINŢI

Gigi Becali l-a atacat dur pe Anghel Iordanescu, despre care a spus ca este un dictator care „nu poate decide pe banii lui”.

CITEŞTE ŞI Scenariu ŞOC în LIGA I. Reghecampf, SUSPENDAT până la finalul SEZONULUI

„Ce masuri? Luam dupa ureche? Hai, domnule, ne luam dupa Iordanescu! Ce naiba, mai vorbesc acum si de Iordanescu. Vreti pe banii mei sa decida Iordanescu? S-a terminat vremea lui Ceausescu! Nu mai poate sa decida Iordanescu pe banii lui Becali! Facem ce vrea Iordanescu pentru ca este el general?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Gigi Becali a povestit cum au decurs discutiile cu Anghel Iordanescu in privinta convocarii jucatorilor: „Hai sa va spun toata bucataria. Puiu a zis la inceput ca o sa ia trei si trei jucatori, dar sa nu se afle. Eu am gresit ca am vorbit cu voi si s-a aflat. S-a trezit orgoliul in el si a vrut sa arate cat de important este el si ca impune. Bai, Tata Puiu, impune-te pe banii tai si acasa la tine! Nu acasa la mine si pe banii mei! Nu mai suntem la Ceausescu! Nu se mai poate, gata! Uite ca nu mai e Mircea Sandu! A venit Burleanu, baiat destept, care spune ca s-a schimbat generatia!”.

CITEŞTE ŞI Scandal la naţională. Fotbaliştii Stelei riscă o suspendare drastică. Ce pedepse ar putea primi

„N-au cum sa nu ia jucatori de la Steaua la EURO. Sunt morti fara Steaua. Ce sa faca fara Papp, Stanciu si Marica?”, a mai spus Gigi Becali.