Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii. „Pleacă urechea ta către mine ca să nu se clatine paşii mei!” VIDEO

Gigi Becali a demonstrat încă o dată cât de talentat este când vine vorba de cântat. Patronul celor de la FCSB este recunscut pentru credinţa sa, dar şi pentru numeroasele acte de caritate, iar acum a fost surprins în biserică, în timp ce  cânta și recita din Evanghelie.

19 sept. 2022, 08:14
Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii. „Pleacă urechea ta către mine ca să nu se clatine paşii mei!” VIDEO
Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii

Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii. Latifundiarul din Pipera este un obiţnuit al slujbelor, unde de multe ori participă activ la slujbe. Gigi Becali este cunoscut pentru apropierea sa de biserică, dar şi pentru faptul că a ridicat mai multe astfel de lăcaşuri de cult în România. De asemenea, este unul dintre principalii finanţatori ai Catedralei Mântuirii Neamului.

Gigi Becali a rostit rugăciuni la procesiunea cu preoţi de după Bucharest Pride 2022 – VIDEO

„Sunt păcătos. Acuma sunt la zero. Lumea zice „Nu, că e credincios Becali!”. Ce credincios? Sunt zero, mă! Pe cât avansezi în credință, pe atât îți dai seama că ești zero. Știi de ce? Pentru că eu vreau să mă sfințesc și să fiu lângă Tronul lui Hristos. Eu vreau să fiu frate cu Hristos și să mă înfieze Dumnezeu. Că se poate asta. Prin milostenie și prin dragoste. Și asta încerc. Să vină Hristos în inima mea și să stea El și ce fac să nu mai fac nimic eu, să facă El toate! Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Adică cum? Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristo”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali, decis să cumpere casa în care a copilărit Arsenie Boca. Suma colosală pe care e dispus să o plătească

Pe 10 iulie, Gigi Becali a mers la un protest din București, la o zi după marșul Bucharest Pride, alături de preoți și alți oameni, în Piața Victoriei. Acesta a stropit cu agheasmă și a citit rugăciuni. Alţi potestatari au venit la eveniment cu icoane și cu steagul României.