Gigi Becali a făcut anunţul: De ce nu poate Cristi Borcea să fie tatăl copilului lui Pelinel

Valentina Pelinel a devenit, miercuri, mamă pentru prima dată! Vedeta a adus pe lume primul ei copil, iar în această zi a fost tratată ca o regină şi răsfăţată în stil mare. Fotomodelul a primit o mulţime de flori, cele maimulte de la Cristi Borcea şi mesaje de felicitare pentru venirea pe lume a copilului ei. "Eu şi Milan Cristian vă mulţumim pentru toate mesajele frumoase", le-a spus Valentina Pelinel prietenilor ei virtuali.

RomaniaTV.net
10 iun. 2016, 08:28

„Nu-i dau drumul. Ei sunt stăpâni de sclavi. El a făcut, dar ei sunt bucuroşi, pentru că chinuie omul. Sunt stăpâni de sclavi. Nu-l lasă pe om să-şi vadă copilul, să-l recunoasă, atunci se cred ei puternici. Sunt de nimic oameni”, a declarat Gigi Becali.

Aflat după gratii, fostul acţionar de la Dinamo nu ştie cum să-i convingă pe cei de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor să-l lase în permisie, pentru a-şi vedea copilul şi a-l recunoaşte deoarece este căsătorit şi o astfel de cerere este greu de aprobat.

Valentina Pelinel, proaspata mamica, se reface dupa cezariana! Fostul manechin a facut primele declaratii dupa ce a nascut! „Sunt foarte fericita si recunoscatoare. Milan Cristian este sanatos, frumos si cuminte. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa pot naste natural pana in ultimul moment, cu curaj si am dus sarcina pana la 42 de saptamani, dar a aparut o situatie in care bebelusul putea sa sufere si nu am vrut sa riscam. Milan era frumos si curat inca de cand l-au scos din burtica. Are mult par si deocamdata ochii albastri. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune”, a declarat Valentina Pelinel la un post de televiziune.