Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. „Cine este înşelat, aia e, cine este deştept, nu e înşelat!”

Gigi Becali a ajuns să fie folosit de un anume Nicolae Remeș pe reţelele sociale, într-o înşelătorie cu criptomonede! Patronul celor de la FCSB este prezentat drept asociat, iar în plasă au căzut mai multe persoane care au pierdut banii!

08 mart. 2023, 08:53
Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. „Cine este înşelat, aia e, cine este deştept, nu e înşelat!”
Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. "Cine este înşelat, aia e, cine este deştept, nu e înşelat!"

Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. Nicolae Remeș a anunțat, pe Facebook că s-a asociat cu Gigi Becali și le-a propus românilor să investeacă în criptomonede cu promisiunea că vor da lovitura din punct de vedere financiar. Totul s.a dovedit însă a fi o mare înșelătorie!

„Eu nu fac așa ceva. Nu am social media, nu am Facebook, nu am Instagram. Nu mă interesează aceste lucruri pe mine. Cine este înșelat, aia e, cine este deștept, nu e înșelat. Oamenii știu că eu nu cer bani. Niciodată. Nimănui. Și la Steaua, mereu, ai mai văzut alți investitori? Nu, am fost doar eu. Păi dacă vreau eu să fac ceva, dau bani și fac. Dar nu cer”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, devastată de dezvăluirile lui Gigi Becali despre mama ei. „Da, au durut!”

Latifundiarul din Pipera a mai spus că astfel de practici nu reprezintă o noutate pentru el. „Odată m-a sunat cineva și mi-a zis „Domnule Gigi, am câștigat 300.000 de euro. Dați-mi banii!”. Ce bani să-i dau? Mi-a zis că a dat vreo 2.500 de euro să câștige la loto sau mai știu eu ce. I-am închis telefonul. Sunt înșelăciuni de acest gen, e treaba lor. Eu nu pot să controlez lumea asta și nici n-o să stau. Sunt organele statului care ar trebui să se ocupe, nu eu. Ăsta e mesajul meu: nu există ca eu să cer bani în viața mea. Ce fac, fac eu, tot ce pot, cum pot. Eu nu am alți asociați. Ce nu pot să fac, nu am nevoie. Spuneți-le oamenilor că nu am social media”, a precizat Gigi Becali.

Citeşte şi: Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: „Nu mă interesează dacă se supără!”

Unul dintre cei păgubiți este Ion Pârnică, cunoscut drept „Oneață” sau „Regele Barbutului”: „Eu am depus bani, nu mult, doar zece milioane. Am vrut să văd cum este și când am vrut să scot a început să mă aburească. Îmi vreau banii înapoi. L-a băgat pe Gigi Becali la înaintare, că sunt asociați. O mare golăneală”.