Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban: „Îi dau în cap! Pac!”. Patronul FCSB a recitat din Scrisoarea a III-a!

Gigi Becali a susținut o conferință de presă pentru a-l anunța pe Nicolae Dică drept noul antrenor al lui FCSB, ocazie cu care a vorbit despre investițiile făcute de guvernul maghiar în fotbalul românesc. Latifundiarul din Pipera a avut un discurs agresiv și xenofob!

26 iul. 2022, 14:07
Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban: „Îi dau în cap! Pac!”. Patronul FCSB a recitat din Scrisoarea a III-a!
Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban

Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban. Omul de afaceri a anunţat că are de gând să investească din nou în fotbal dacă Sepsi OSK Sf. Gheorghe, club care a beneficiat de ajutor financiar de la guvernul condus de Viktor Orban, va avea performanțe în Liga 1. „Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea „De ce investește bani?”. Sau că e amenințare.  Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali.

Sepsi a învins, susţinută de Viktor Orban din tribună. Nedifuzat la tv, meciul din Conference League a fost transmis pe Youtube, cu comentariu în limba maghiară

„Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți. Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este, Vikor Orban! Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui! Eu mă bat cu guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a mai spus Gigi Becali.

Încă un proiect major marca Viktor Orban în România. UDMR cere adoptarea cât mai rapidă a inițiativei

Din 2013 până în prezent, ungurii au investit circa 75 de milioane de euro în cele 10 proiecte transfrontaliere, construite în zone din România, Croația, Slovacia, Slovenia și Ucraina. La noi în ţară, după exemplul Sepsi și Csikszereda, Ungaria se pregătește să facă același lucru și la Târgu Mureș, unde trăiește cea mai mare comunitate din România a populației cu origini maghiare, peste 70.000 de persoane.