Gigi Becali a răbufnit: „Merg personal la ministrul Apărării şi la premier”

Finanţatorul FCSB vrea să joace ultimul meci din campionat, cu CFR Cluj, decisiv pentru titlul Ligii 1, pe stadionul din Ghencea.

19 apr. 2022, 23:23
Gigi Becali a răbufnit: „Merg personal la ministrul Apărării şi la premier”

Gigi Becali vrea stadionuk din Ghencea. CFR și FCSB, despărțite de doar două puncte cu cinci meciuri înainte de finalul sezonului.  În ultimele runde din această stagiune, CFR Cluj mai are de înfruntat FC Voluntari (deplasare), Farul Constanța (acasă), FC Argeș (deplasare), Universitatea Craiova (acasă) și FCSB (deplasare).

În acest context, Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să joace ultimul meci din campionat pe noul stadion Steaua. Pentru asta el e gata să meargă direct la ministrul Apărării, Vasile Dîncu şi la premierul Nicolae Ciucă.

Adrian Mutu a dezvăluit cea mai tare poveste cu Giovanni Becali. Întâlnire-şoc cu Roman Abramovici la Londra VIDEO

„După meciul cu Craiova, dacă suntem încă în cărți, o să merg personal și la ministrul de armată. Suporterii au cerut și eu măcar atâta lucru să fac. Mai mult pentru suporteri fac și pentru toată țara românească, care e stelistă. (…) 

Numai meciul ăsta vreau, așa vrea galeria, e dorința lor și vreau să le-o împlinesc”, a spus Gigi Becali patronul FCSB potrivit digisport.ro 

El a dezvăluit apoi argumentele pe care le va invoca pentru a-i convinge pe ministrul Apărării, Vasile Dîncu, care este un apropiat al celor de la CFR Cluj, dar şi pe premierul Nicolae Ciucă să joace ultimul meci din campionat pe noul stadion Steaua.

„O să merg în asistență și la prim-ministru și am să spun așa: vreau să vă întreb un lucru. Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem!

Domnule, eu am adus în România, din calificări și vânzări de jucători, aproximativ 100 de milioane și i-am băgat în circuitul economic al României.

Am plătit taxe și impozite de 40-50 de milioane de când am preluat echipa (…) Adică noi nu avem voie, care aducem atâția bani în România? Și ei, care consumă atâția bani, au voie?

Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB

Și ei, care au stadion de 100 de milioane și atât de mare, joacă cu 2000 de fani in tribune”, a mai explicat Gigi Becali, patronul de la FCSB.