Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB

Dinamo Kiev a anunţat că meciul amical pe care ar fi trebuit să îl susțină cu FCSB a fost anulat din cauza declarațiilor pe care Gigi Becali le-a făcut legat de ascensiunea lui Volodimir Zelenski şi de celebrul regiment Azov.

14 apr. 2022, 21:52
Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB
Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit "nazişti" pe soldaţii din regimentul Azov

Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Partida de fotbal a fost anulată după ce patronul celor de la FCSB a făcut o declaraţie şocantă despre regimentul Azov: „Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte!”.

Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB

Şefii lui Dinamo Kiev s-au simțit ofensaţi de afirmațiile făcute de Gigi Becali și audecis să anuleze meciul de pe 20 aprilie! „Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB.  Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării.  În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj”, se arată în comunicatul postat de Dinamo Kiev pe site-ul oficial.

Gigi Becali, dezvăluiri în premieră despre legătura dintre Volodimir Zelenski şi controversatul afacerist Igor Kolomoisky: „Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!”

Într-o intervenție avută în urmă cu şase zile la România TV, Gigi Becali a făcut mai multe declarații controversate pe marginea războiului din Ucraina. „Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar (n.r. – Igor Kolomoisky) care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: „Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich!”. Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis „Iartă-l pe Abramovich!”. El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu!”, a spus Gigi Becali.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre război: „Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

Declarațiile lui Gigi Becali au fost prezentate în Ucraina pe cel mai important site al suporterilor lui Dinamo Kiev, numit „Dynamomania”. Titlul ales a fost „Odiosul patron al Stelei ne-a spus cine a fost în spatele lui Zelenski și al regimentului Azov”.


loading...
Partenerii noștri