Gigi Becali ajută refugiaţii din Ucraina! Le-a pus la dispoziţie spaţii de cazare într-un decor natural mirific: „Le-am spus măicuţelor: Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!”

Gigi Becali este asociat în conştiinţa colectivă cu ideea de caritate. Ca de fiecare dată când semenii lui au fost în mare nevoie, latifundiarul din Pipera le-a întins o mână de ajutor şi refugiaţilor ucraineni.

15 apr. 2022, 09:49

Gigi Becali ajută refugiaţii din Ucraina şi le pune la dispoziţie spaţii generoase de cazare. Şi nu oriunde, ci într-un spaţiu de vis, în mijlocul naturii. Latifundiarul din Pipera a cumpărat, în toamna anului trecut, o pensiune și o bisericuță în Bucovina. Mai exact, acestea se află în satul Sunători, din comuna Dorna Arini.

Cele două construcţii au fost ridicate în urmă cu aproximativ 15 ani de familia suceveanului Dumitru Ciobanu. Pentru această proprietate, Gigi Becali a plătit 180.000 de euro.

Aşezămintele sunt înconjurate de pădure de brazi, iar prin curte curge un râu. De biserică şi de pensiune se ocupă câteva măicuțe, care fac curăţenie atât în interior, cât şi în curte. O dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, un preot merge acolo și ține slujba. Pensiunea nu a primit turişti până acum, dar acum şi-a deschis larg uşile pentru refugiaţii ucraineni.

Citeste si Gigi Becali şi-a pus în cap toată Ucraina: i-a numit „nazişti” pe soldaţii din regimentul Azov! Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB

Gigi Becali ajută refugiaţii din Ucraina

Sătenii susțin că o parte dintre ei au venit cu propriile mașini, iar alții au ajuns acolo cu microbuze. Tot aceștia spun că vila nu are foarte multe camere, deși e o casă cu etaj, însă, chiar și așa s-au găsit locuri pentru refugiați. Gigi Becali se îngrijeşte ca oamenilor să nu le lipsească nimic. periodic, latifundiarul din Pipera le trimite bani măicuţelor pentru achiziţionarea celor necesare oamenilor cazaţi acolo.

Le-am dat telefon și le-am zis: „Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!” Sunt 3-4 maici care se ocupă de refugiații care locuiesc acolo în pensiune. Cazare și mâncare. Ele se ocupă, eu trimit doar bani. Nu știu câți refugiați sunt, întrebați-le pe ele! Doar atât… le-am dat telefon și le-am zis „Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!”. E o biserică în curtea pensiunii, de aceea am și luat pensiunea respectivă că e biserică acolo. Am cumpărat-o, dar nu am fost, nu am ajuns încă acolo, așa că nu știu să vă spun câți sunt”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.RO.

Surse FOTO: Fanatik.ro, Adevărul.ro

Citeste si Gigi Becali, dezvăluiri în premieră despre legătura dintre Volodimir Zelenski şi controversatul afacerist Igor Kolomoisky: „Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!”