Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”

Gigi Becali a anunțat că este dispus să împrumute statul cu 10.000.000 de euro, fără dobândă, dacă i se va oferi un cadrul legal. Patronul clubului FCSB consideră că autoritățile trebuie să dea dovadă de mobilizare în această perioadă, în care economia trebuie repornită.

30 apr. 2020, 04:24
Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”

Efectele produse de pandemia de coronavirus nu se vor opri pe 15 mai, când starea de urgență va fi ridicată, și, chiar dacă, poate, numărul de cazuri de infectare va cunoaște o scădere importantă, daunele economice vor fi, conform specialiștilor, uriașe.

Gigi Becali consideră că președintele și Guvernul trebuie să permită un cadru legal care să le permită tuturor oamenilor de afaceri interesați să împrumute statul pentru a diminua, pe cât posibil, efectele crizei economice cauzate de pandemie.

Patronul clubului FCSB transmite că este dispus să ofere un împrumut care se ridică la 10.000.000 de euro. „Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.Vreau să împrumut țara mea! Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Gigi Becali la TV Antena 3.

Gigi Becali a anunțat, în repetate rânduri, că a donat, către mai multe spitale din România, sume importante de bani sau materiale necesare în această perioadă

De asemenea, patronul clubului FCSBsusține că a donat medicamente și bani către spitale din Republica Moldova.

Gigi Becali, atac DEVASTATOR la Guvernul lui Ludovic Orban. „Nu zic mai multe că mă bagă la puşcărie!”