GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră din închisoare: Ce se întâmplă cu Steaua. Decizia e DEFINITIVĂ

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 18:13
GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră din închisoare: Ce se întâmplă cu Steaua. Decizia e DEFINITIVĂ

Gigi Becali a transmis un mesaj exclusiv prin intermediul Sport ProTV despre situatia din acest moment de la Steaua. Spune ca nu vrea sa mai foloseasca sigla veche, nici daca va primi bani de la Armata.

STEAUA, lovită de suporteri. Ultraşii cer Armatei înfiinţarea altei echipe

„Palmaresul si istoria echipei Steaua sunt preluate prin statut in momentul in care am devenit principalul actionar. Este adevarat ca sigla le apartine. Nu mi-a placut niciodata. Nici daca imi dau bani nu o voi folosi. Imi place mai mult cea noua„, a declarat Gigi Becali, pentru Sport ProTV

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Armata S-A DECIS. Suma ŞOCANTĂ pe care i-o cere lui GIGI BECALI pentru MARCA STEAUA