Gigi Becali, anunţ şocant despre coronavirus. „Deschideţi stadioanele, să se îmbolnăvească lumea!”

Gigi Becali a făcut sâmbătă dimineaţă o afirmaţie halucinantă despre pandemia de coronavirus. Patronul FCSB crede că virusul SARS-COV-2 provoacă o boală pe care o poate lua oricine, motiv pentru care cere redeschiderea stadioanelor "să se îmbolnăvească lumea".

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 09:00
Gigi Becali, anunţ şocant despre coronavirus. „Deschideţi stadioanele, să se îmbolnăvească lumea!”

„Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu… Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!”, a afirmat Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”, conform Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi: Purtarea măştii scade nivelul de oxigen din sânge? Mitul a fost demontat de un medic celebru

Becali: Sunt câine să-mi pun botniță?

Latifundiarul din Pipera spune că face doar ce îi spun medicii săi.

„Nu fac propagandă împotriva COVID. Doar fac ce spun doctorii mei, de la clinica mea de oncologie. Iar doctorii mei îmi spun că în momentul în care ai mască, îți scade oxigenul, apoi scade și imunitatea. D-aia nu pun mască, ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Vitamina C, vitamina D, zinc, le faci pe-astea și ai terminat cu virusul, asta-mi spun doctorii. Iar eu fac ce spun medicii mei.

Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!”, a spus Becali.

Veste şocantă despre coronavirus. Dr. Beatrice Mahler: „Numărul bolnavilor este mult mai mare, în jur de 2.000 de cazuri noi pe zi”