Gigi Becali anunţă din nou întoarcerea Stelei în Ghencea

Potrivit finanţatorului stelist, reprezentanţii clubului ar fi ajuns la un acord cu cei ai MApN pentru ca "roş-albaştrii" să poată juca din nou pe arena pe care au făcut istorie.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 19:27
Gigi Becali anunţă din nou întoarcerea Stelei în Ghencea

Steaua se întoarce în Ghencea, a anunţat Gigi Becali, miercuri. El a subliniat că oficialii clubului Teia Sponte şi Valeriu Argăseală s-au întâlnit cu reprezentanţii MApN şi au reuşit, în cele din urmă, să ajungă la un acord privind revenirea echipei pe arena pe care a evoluat cea mai mare parte a existenţei sale.

„Am ajuns la acord cu MApN. Acum aşteptăm să vedem ce spune Justiţia. Ce va decide judecătorul, aia facem, pentru că avem o datorie, dar nu e atât de mare cât spun ei. Cel mai uşor va fi pentru copii şi juniori, că era urât şi se antrenau prin alte părţi. Lumea a insistat, suporterii şi jucătorii, şi le voi face pe plac, dar pentru mine baza de la Buftea este elegantă, frumoasă, acolo îmi place să beau o cafea, pentru că e aerul curat. Stadionul Steaua mă costă dublu faţă de Arena Naţională şi Buftea. Doar paza costa sute de mii de euro pe an”, a spus Becali, la Gsp Tv.

Steaua a jucat meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe mai multe arene din ţară după ce Becali a intrat în conflict cu conducerea MApN din cauza chiriei stadionului Steaua, pe care finanţatorul o consideră prea ridicată.

În ultima parte a lui 2011, Steaua a evoluat pe Naţional Arena, însă nu va mai putea folosi cel mai nou stadion din Capitală deoarece acesta va fi închis începând cu 1 martie, pentru conservarea gazonului şi efectuarea altor lucrări cerute de UEFA înaintea finalei Europa League, de pe 9 mai.