Gigi Becali ar vrea să facă un duet cu Ştefan Hruşcă, cu muzică religioasă. „Mi-ar plăcea să cânt cu Hruşcă”

A vrut sau n-a vrut Becali să-l aducă pe Hruşcă să-i cânte de Crăciun, aşa cum au titrat ziarele şi televiziunile în ultimele două săptămâni? Ar fi vrut latifundiarul închis la Poarta Albă ca, în permisia de Sărbători, să pună la bătaie 15.000 de euro pentru a-l asculta, în familie, pe îndrăgitul cântăreţ de colinde? Răspunsul vine chiar de la George Becali.

10 dec. 2014, 10:57

Când spui Crăciun, spui colinde şi când spui colinde, spui musai Ştefan Hruşcă, scrie ziarulring.ro. Iar dacă lângă numele lui Hruşcă se alătură și cel al lui Becali, pentru mulţi jurnalişti din presa tabloidă, reţeta succesului pare garantată. „Becali a transmis că oferă 15.000 de euro pentru ca să petreacă cu familia sa câteva ore în compania lui Hrușcă!” „Gigi Becali plănuia o petrecere de pomină de Crăciun, la care ar fi vrut să îl aducă pentru 15.000 de euro pe Ştefan Hruşcă.” Cam aşa scriau, săptămâna trecută, diverse ziare. 

Citeşte şi Gigi Becali, răsturnare de situaţie: „Nu ştiu când voi avea liber. Se scriu minciuni….”

„N-am vorbit în viaţa mea cu Hruşcă”

Latifundiarul din Pipera a mai transmis, din puşcărie, tot prin intermediul unui apropiat, cum stau lucrurile, de ce nu mai vrea să dea bani la muzicanţi. Şi, nu în ultimul rând, Becali a ţinut să lămurească, o dată pentru totdeauna, ce este cu toate aceste zvonuri despre el şi Hruşcă. „N-am vorbit în viaţa mea cu Hruşcă. Nici nu-l cunosc. Cum să-l aduc să-mi cânte mie dacă nu am vorbit în viaţa mea cu el? Şi nici nu-l ştiu! Şi nici telefonul lui nu-l ştiu”.

Citeşte şi Război pentru supremaţia concertelor de Crăciun: HRUŞCĂ VERSUS FUEGO, bătălia finală

„Mi-ar face plăcere să-l aud pe Hruşcă, dar nu să plătesc”

Şi iar revine la Hruşcă, despre care spune că i-ar face plăcere să-l asculte, dar… să nu plătească: ” Bine, cu Hruşcă e altceva, că el cântă muzică religioasă, şi mi-ar face plăcere să-l ascult. Dar nu aşa, cum spunea la televizor că-i dau cinşpe mii de euro… Păi, ce, mă, ne batem joc de cinşpe mii de euro chiar aşa? Pe Hruşcă, e adevărat, mi-ar face plăcere să-l aud, dar nu să plătesc. Mi-ar face plăcere să şi cânt cu Hruşcă, dar nu să plătesc”.