Gigi Becali are din nou speranţe că Fcsb va evolua pe stadionul Steaua: „M-am întâlnit cu Marcel Ciolacu şi mi-a spus aşa”

Fcsb a făcut două cereri pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua, din Bulevardul Ghencea, atunci când alte evenimente sau lucrări la Arena Naţională nu-i permiteau să-şi desfăşoare meciurile pe stadionul aflat în administraţia Primăriei Capitalei.

28 oct. 2022, 13:45
Gigi Becali are din nou speranţe că Fcsb va evolua pe stadionul Steaua: „M-am întâlnit cu Marcel Ciolacu şi mi-a spus aşa”

Cererile făcute de Fcsb au fost ambele respinse de conducerea CSA Steaua, dar Becali George speră din nou să aibă câştig de cauză în viitor, impulsionat de demisia fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu, asta în cuida faptului că fostul ministru a explicat în luna mai că decizia nu este a sa, ci a conducerii clubului.

„Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. E o problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și, sigur, vocea acestei comunități este importantă pentru oricine”, a mai explicat atunci Dîncu.

Având în vedere zvonurile apărute în presă, conform cărora noul ministru al Apărării ar urma să fie numit Mihai Tudose, Becali George speră că acesta va înlesni accesul Fcsb pe Stadionul Steaua şi susţine chiar că ar fi primit asigurări în acest sens din partea premierului Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Antrenorul Simonei Halep, pus la zid de o fostă elevă:„Nu-i păsa de sănătatea mea! Doctorii îi spuneau că mă voi accidenta, iar lui nu-i păsa! Voia doar să fie cunoscut”

„M-am întâlnit cu Marcel Ciolacu și mi-a spus așa: Vă promit și mă țin de cuvânt că vom rezolva problema și veți juca în Ghencea. Mi-a spus că avem obilgația.

Eu am încredere că Ciolacu e un om serios, un om cuminte, linștit.

Probabil se referă că Mihai Tudose va fi ministru la Apărare și va rezolva. Tudose e rapidist. Să vedem”, a declarat Becali George la ProArena.

Citeşte şi: Mai multe ore de sport pentru elevi. Eduard Novak vrea ca cei mici să aibă 3-4 ore pe săptămână. Ce mai prevede „Strategia Națională pentru Sport”