Gigi Becali are nevoie de GULER CERVICAL. Vezi pe cine acuză pentru AGRAVAREA stării sale

Noi informaţii privind starea de sănătate a lui Gigi Becali. Omul de afaceri vrea să mai fie consultat şi de un alt medic ales de familie, pentru o a doua opinie, înainte de a decide dacă se va opera sau nu, informează România TV. Omul de afaceri acuză conducerea Penitenciarului Jilava pentru agravarea problemelor sale la coloană, pentru care are nevoie de guler cervical, ceea ce nu i s-a aprobat în închisoarea în care a ispăşit primele luni din condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare.

12 ian. 2014, 16:32
Gigi Becali are nevoie de GULER CERVICAL. Vezi pe cine acuză pentru AGRAVAREA stării sale

Gigi Becali trebuie să fie operat la coloană, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală. Au spus-o atât medicii de la Spitalul Militar Constanţa, cât şi alţi specialişti.

Deşi necesitatea unei operaţii l-ar putea ajuta să iasă, cel puţin pentru o vreme, din închisoare, Gigi Becali vrea acum să fie văzut de un alt medic, unul ales de el şi în care familia sa are încredere, deoarece cunoaşte istoricul medical al omului de afaceri.

Poartă guler cervical

Până atunci, Gigi Becali este mulţumit că i s-a permis să poarte gulerul cervical pe care familia i l-a adus de acasă şi care i-a fost interzis în perioada cât a stat la Jilava.

De altfel, Gigi Becali îi acuză pe şefii de la Jilava pentru agravarea stării sale de sănătate, deoarece aceştia nu i-au admis cererea privind aducerea de acasă a gulerului special care îl ajuta atunci când avea dureri.

Ipoteză ŞOC în cazul Gigi Becali. Şeful Stelei riscă să ajungă într-un scaun cu rotile

Din cauza problemelor de sănătate, Gigi Becali suportă tot mai greu regimul de detenţie. Chiar dacă de 20 de ani a refuzat să se opereze, omul de afaceri este gata să se lase pe mâna chirurgilor, dacă asta îl va scăpa mai repede de puşcărie.

Gigi Becali are nevoie urgentă de tratament

Gigi Becali suferă de 20 de ani de hernie de disc, însă nu a vrut să se opereze. Potrivit cancan.ro, în ultimul deceniu Gigi Becali a mers an de an la Viena, unde a făcut infiltraţii pentru a-şi întări discul vertebral. Intervenţia era una delicată şi îl costa pe patronul Stelei aproximativ 10.000 de euro.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală de către medicii de la Spitalul Militar Constanţa, informează România TV. Profesorul doctor Vlad Ciurea a explicat că afecţiunea este una extrem de periculoasă, deoarece există riscul secţionării nervilor sau a măduvei şi, implicit, risc de paralizie totală. Astfel, omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, are neapărată nevoie de operaţie, iar cum în sistemul penitenciar nu există condiţii pentru o asemenea intervenţie, Gigi Becali are mari şanse să fie pus în libertate pe caz de boală.