Ipoteză ŞOC în cazul Gigi Becali. Şeful Stelei riscă să ajungă într-un scaun cu rotile

Boala lui Gigi Becali s-a agravat şi dacă nu se operează de urgenţă la coloană riscă să ajungă într-un scaun cu rotile. Ipoteza-şoc a fost lansată de Miron Cozma, în direct la România TV. Latifundiarul din Pipera suferă de lombosciatică şi are dureri insuportabile de spate. El rămâne internat în continuare la spitalul Penitenciarului Poarta Albă.

RomaniaTV.net
10 ian. 2014, 08:05
Ipoteză ŞOC în cazul Gigi Becali. Şeful Stelei riscă să ajungă într-un scaun cu rotile

Gigi Becali are mari probleme la coloana vertebrală şi riscă să ajungă într-un scaun cu rotile dacă nu va beneficia de un tratament oportun. Ipoteza este susţinută şi de fostul medic al echipei naţionale de fotbal, Pompiliu Popescu.

„Am discutat despre Gigi Becali şi cu un mare profesor, doctor Pompiliu Popescu şi mi-a spus că Gigi chiar are probleme mari de tot cu coloana şi nu înţelege de ce nu ia măsuri să rezolve problema. Operaţia la coloană nu e chiar aşa la îndemâna oricui şi nu e o chestiune de o zi-două. Eu consider că ar trebui să o facă pentru că e păcat să iasă din puşcărie schilod sau, Doamne fereşte!, în scaun cu rotile”, a spus Miron Cozma, la România TV.

Gigi Becali a ajuns la spitalul închisorii

Gigi Becali și-a petrecut noaptea de joi spre vineri la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde fusese transferat pentru investigații medicale, iar la ora transmiterii acestei știri el se află în continuare în unitatea sanitară. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat, vineri, că Gigi Becali se află în continuare la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost transferat joi după-amiază.

De asemenea, reprezentanți ai Spitalului Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că, vineri dimineață, Gigi Becali se află în unitatea medicală, unde este supus în continuare investigațiilor medicale, fără a preciza și care este starea de sănătate a acestuia sau cât va mai rămâne acolo.

Gigi Becali a fost transferat, joi după-amiază, din Secţia Exterioară Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă la spitalul aceleaşi închisori.

Gigi Becaliva fi supus mai multor investigaţii medicale, el urmând să rămână în unitatea respectivă cât timp va fi necesar, potrivit reprezentanţilor penitenciarului.Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat că Gigi Becali a fost transferat la Sptialul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat „anumite probleme medicale”, Botezan neprecizând despre ce afecţiuni este vorba.

Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Avocatul care îl reprezintă pe Gigi Becali a precizat că a depus şi o solicitare ca instanţa să judece cererea de eliberare la o dată mai apropiată, dată fiind „urgenţa” situaţiei.

Bogdan Vlad a precizat că Gigi Becali are o afecţiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, înainte de a fi încarcerat, şi nu a mai putut continua tratamentul în închisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul său acuzând dureri acute şi insuportabile.

Gigi Becali are nevoie urgentă de tratament

Gigi Becali suferă de 20 de ani de hernie de disc, însă nu a vrut să se opereze. Potrivit cancan.ro, în ultimul deceniu Gigi Becali a mers an de an la Viena, unde a făcut infiltraţii pentru a-şi întări discul vertebral. Intervenţia era una delicată şi îl costa pe patronul Stelei aproximativ 10.000 de euro.

Din cauza problemelor de sănătate, Gigi Becali suportă tot mai greu regimul de detenţie. Chiar dacă de 20 de ani a refuzat să se opereze, omul de afaceri este gata să se lase pe mâna chirurgilor, dacă asta îl va scăpa mai repede de puşcărie.

Încă o veste proastă pentru Gigi Becali: Nu va munci la clubul lui Hagi

După toate problemele de sănătate, Gigi Becali a mai primit o veste foarte proastă. El nu va munci la Clubul de fotbal Viitorul Constanţa, deţinut de Gheorghe Hagi, după ce nu a fost selecţionat de comisia de la Penitenciarul Poarta Albă să facă parte din primul lot de deţinuţi care vor lucra la club. Un alt lot de deţinuţi va fi, însă, selectat săptămâna viitoare.