Gigi Becali, atac devastator la Mihai Stoica: „MM s-a conformat, nu a spus săracul nimic”

Gigi Becali a vorbit la conferinţa de presă de numire a lui Mihai Teja pe banca tehnică a FCSB despre discuţiile pe care le-a purtat cu Dan Alexa. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit numele celui de-al treilea antrenor cu care a discutat.

RomaniaTV.net
27 dec. 2018, 12:19
Gigi Becali, atac devastator la Mihai Stoica: „MM s-a conformat, nu a spus săracul nimic”

„Când MM mi-a spus că n-avem antrenor îmi spunea  ”Băi, Gigi, cunoaște fotbal mai mult decât toți antrenorii pe care i-am avut eu, doar că jucătorii nu făceau ce cerea el în teren. MM s-a bucurat foarte tare când i-am spus că o să mă întâlnesc cu Edi, deși știam că nu sunt în toane bune. Mi-a spus MM că plânge de bucurie că s-a eliberat și nu vine Alexa la echipă. După aia mi-am dat seama că el nu voia să vină Alexa, dar n-a avut nicio contribuție”.

MM l-ar fi preferat pe Edi Iordănescu

„I-am spus lui MM să mă lase să-mi aleg antrenorul. Am vorbit cu Puiu Iordănescu și i-am spus că e frumos, fiind o familie de steliști, să aibă și Edi o șansă, dar vreau să vorbesc cu el. I-am spus să mă sune a doua zi. Edi nu m-a sunat până seara. Am zis că dacă nu mă sună înseamnă că e orgolios, dar uite că n-a fost orgolios, m-a sunat pe seară. Între timp, am vorbit cu Mihai Teja. Pe seară m-a sunat Edi și mi-a spus că nu m-a putut suna din cauza unui deces în familie. I-am zis că între timp vorbisem cu Mihai Teja și m-a impresionat atât de tare încât n-am mai așteptat să vorbesc și cu el. I-am spus atunci lui Mihai Teja că e antrenorul Stelei în proporție de 90%. I-am spus lui Edi că 100% va fi antrenorul nostru cândva”.