Gigi Becali, atac nimicitor după ce Patriarhul Daniel s-a vaccinat. „E un act de lepădare de credinţă!”

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa Patriarhului Daniel, după ce a aflat că înaltul prelat s-a vaccinat împotriva anti-COVID.

26 nov. 2021, 22:59
Gigi Becali, atac nimicitor după ce Patriarhul Daniel s-a vaccinat. „E un act de lepădare de credinţă!”

Cunoscut pentru modul în care se opune vaccinării, Gigi Becali l-a criticat pe Patriarhul Daniel, spunând că „nu crede” că înaltul prelat şi-a făcut vaccinul împotriva COVID-19.

„Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali, conform Impact.ro.â

Citeşte şi: Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID-19: Enoriaşii să asculte sfaturile medicilor

În urmă cu câteva zile, purtătorul de cuvânt a Biserii Ortodoxe Române a anunțat că ÎPS Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Ulterior, aflat în Plenul Parlamentului, și șeful Bisericii, a declarat că s-a vaccinat împotriva COVID-19, fră a dezvălui data şi serul pe care l-a ales.

„Sigur că m-am vaccinat”, a răspuns Patriarhiul Daniel când a fost întrebat dacă s-a imunizat împotriva COVID-19.

Şeful Bisericii Române le-a transmis credincioşilor „să asculte sfatul medicilor”.

„Pozitia BOR rămâne aceeași. Să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie”, a mai spus Partriarhul Daniel, după şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României.

Citeşte şi: Reacția Dianei Șoșoacă după ce Patriarhul Daniel s-a imunizat cu serul anti-Covid: „Cine știe când s-o fi vaccinat?!”

 


loading...
Partenerii noștri