Reacția Dianei Șoșoacă după ce Patriarhul Daniel s-a imunizat cu serul anti-Covid: „Cine știe când s-o fi vaccinat?!”

Diana Șoșoacă a avut prima reacție după ce Patriarhul Daniel s-a imunizat cu serul anti-Covid-19. Senatoarea încă susține că vaccinarea nu este o soluție pentru a depăși pandemia.

24 nov. 2021, 23:18
Reacția Dianei Șoșoacă după ce Patriarhul Daniel s-a imunizat cu serul anti-Covid: „Cine știe când s-o fi vaccinat?!”

Diana Șoșoacă vine cu prima reacție după ce s-a aflat că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. Senatoarea își menține părerea despre imunizarea cu ser și consideră că fiecare este liber să facă ce vrea.

Șoșoacă pune la îndoială credibilitatea Preasfinției Sale pe care îl bănuiește că s-ar fi vaccinat acum ceva timp, însă a decis să ascundă acest lucru.

Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID-19: Enoriaşii să asculte sfaturile medicilor

Este strict opțiunea dânsului. Din câte știu eu, Patriarhul este un om matur, care poate lua cele mai bune decizii pentru propria persoană. Pe de altă parte, Patriarhul a fost miercuri seara în Parlament, la ședința noastră festivă, cine știe când s-o fi vaccinat?!, s-a întrebat retoric Diana Șoșoacă.

„Nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli”
Ea spune foarte ferm faptul că nu va imita gestul înaltei fețe bisericești și va rămâne astfel neclintită în fața credințelor sale, militând în continuare pentru lucrurile pentru care este deja extrem de cunoscută.

Cea din urmă a subliniat faptul că există persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită virusul, considerând că nu vaccinul este cheia pentru finele crizei sanitare.

„În ceea ce mă privește, poziția mea rămâne aceeași: nu mă vaccinez! Nu am nimic împotriva celor ce au decis să se vaccineze, dar eu personal nu o voi face. În continuare, autoritățile nu au reușit, și aici nu mă refer doar la cele din România, dar și la cele din alte țări, europene în primul rând, să facă dovada certitudinii că folosind acest vaccin situația se îmbunătățește.

Dimpotrivă, avem persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită boala, deci nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli.

Un medic îl ironizează pe Patriarhul Daniel după anunțul vaccinării: „Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor”

Nu mai departe de zilele trecute, Austria a decis să reintroducă carantina, și pentru cei nevaccinați, dar și pentru cei vaccinați! Și atunci, vă întreb și mă întreb, și-i întreb pe toți ceilalți, despre ce fel de certitudini discutăm atunci când vorbim despre vaccinare?, mai susține senatoarea independentă, pentru impact.ro.