Gigi Becali, atac violent la adresa finului Mirel Rădoi. „Ce te mai agăţi? La revedere!”

Gigi Becali a declarat, joi, ca Mirel Radoi ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a echipei nationale, dupa ce Romania a suferit trei infrangeri consecutive, una cu Islanda in barajul pentru Euro si doua, cu Norvegia si Austria, in Liga Natiunilor.

15 oct. 2020, 12:30
Gigi Becali, atac violent la adresa finului Mirel Rădoi. „Ce te mai agăţi? La revedere!”

Gigi Becali este cel care l-a cununat pe Mirel Radoi, dar relatiile dintre cei doi s-au racit dupa ce actualul selectioner a fost fortat sa demisioneze de la FCSB,

„Nu e potrivit, cum sa fie potrivit daca a mancat trei batai? E finul meu si-l iubesc, dar daca mananci trei batai? Eu il stiam demn. Dar vezi ce inseamna omul, cum ii place dorinta de stapanire, mai se agata. Ce te mai agati? Gata, ai mancat trei batai, la revedere! Asta e! Daca mananci trei batai, gata!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Mirel Rădoi, primul anunţ despre demisie: „În noiembrie, putem să ne punem la masă”

„La nationala Romaniei, o sa am si eu si probabil Hagi grija ca sa existe. Primul Tanase, dupa aia nu stiu ce face. Pui Tanase, Man, Coman si Olaru. In mijloc, Tanase Olaru, Man, Coman. Astia patru. Fara astia nu poti sa incepi, ca iei batai, patru, bam, bam, bam, de la toate echipele, ne bat toti. Incepi cu astia patru, Tanase, Olaru, Man, Coman. Hai noroc, dupa aia! Fara Tanase nu ai ce sa joci, ca Tanase e numarul 1. Tanase, Olaru, Man, Coman, s-a rezolvat echipa nationala a Romaniei”, a declarat Gigi Becali.