Gigi Becali, audiat de POLIŢIE. Anchetatorul l-a condus la maşină în hohote de râs VIDEO

Gigi Becali a fost audiat la poliţie după o plângere depusă de un jurnalist. Cancan l-a filmat pe milionar, iar la finalul audierii, surpriză: acesta a fost condus la maşină chiar de anchetator!

31 aug. 2017, 06:42
Gigi Becali, audiat de POLIŢIE. Anchetatorul l-a condus la maşină în hohote de râs VIDEO

Gigi Becali a fost audiat la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, după ce un jurnalist a depus plângere că finanţatorul stelist l-ar fi ameninţat. După audieri, Gigi Becali a fost condus la maşină chiar de poliţistul care îl anchetase.

Mai mult, după cum se observă din imagini, colegul anchetatorului s-a transformat, pentru câteva momente, în ajutorul lui Gigi Becali. El a facilitat plecarea omului de afaceri, oprind câteva maşini care circulau pe banda întâi, pentru ca limuzina milionarului să poată ieşi în siguranţă din parcarea secţiei.

Gigi Becali a făcut ANUNŢUL despre STEAUA. „Gata, s-a terminat, am închis!”

Un jurnalist a depus pe numele lui Gigi Becali o plângere penală. Jurnalistul a scris în plângere că finanţatorul FCSB a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti: „Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu… Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei… Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când… numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi… Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii… Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”.

Jurnalistul a ataşat şi filmarea în care Gigi Becali îl ameninţă.

Gigi Becali, prima declaraţie despre noul dosar penal VIDEO

Nu este singurul caz în care Gigi Becali este acuzat de ameninţare. Recent, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea liberării condiţionate a lui Gigi Becali, întrucât l-ar fi ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava, pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali.