Becali: Când echipa face antrenament, pe Mihai Costea îl trimit la sex oral

Patronul Stelei a luat foc când a auzit că fotbalistul a pierdut o noapte cu Daniela Crudu, înaintea meciului cu Astra. Mihai Costea a fost exclus din lot şi amendat cu 30.000 de euro.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 19:36
Becali: Când echipa face antrenament, pe Mihai Costea îl trimit la sex oral

Criticat de presă, de antrenorul Ilie Stan şi chiar de colegii de echipă, Mihai Costea a avut de fiecare dată un apărător de nădejde în persoana lui Gigi Becali, care credea necondiţionat în potenţialul celui poreclit Nilă. Între timp şi patronul l-a lăsat din braţe pe fotbalistul oltean, după ce a aflat că acesta a fugit din cantonament la Sibiu şi pierdut o noapte întreagă cu Daniela Crudu, cu mai puţin de 48 de ore înainte meciului cu Astra.

Mihai Costea a fost exclus din lot de Ilie Stan pentru meciul cu FCM Târgu Mureş, de joi, iar Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa sa. Într-o intervenţie telefonică la GSP TV, patronul Stelei a declarat: „De acum încolo, când o să luăm un jucător o să îi măsurăm şi IQ-ul. S-a dus la Sibiu după o curvă. A primit 30.000 de euro amendă. Îi zic lui Ilie Stan să nu-l mai ia în cantonamente, să-l lase liber să facă ce vrea.

Am pierdut 1 milion şi jumătate, dar şi eu îl nenorocesc. Îl las să facă sex oral non-stop. Când face echipa antrenament, o să îl trimit la sex oral. Să îi tremure genunchii. Vreau să-l nenorocesc acum, dacă el îşi bate joc!„.