Gigi Becali, despre PANDEMIE. „Virusul ăsta nu l-a făcut Dumnezeu, ci oamenii care vor să împuţineze populaţia lumii”

Gigi Becali a declarat la România TV că pandemia de coronavirus a fost creată de oameni, cu scopul de a mai scădea populaţia lumii. Patronul lui FCSB susţine că ortodoxia i-a apărat pe oameni de boală.

20 apr. 2020, 07:07
Gigi Becali, despre PANDEMIE. „Virusul ăsta nu l-a făcut Dumnezeu, ci oamenii care vor să împuţineze populaţia lumii”

Gigi Becali estze convins că oamenii au creat intenţionat noul coronavirus.

„Deci virusul ăsta nu l-a făcut Dumnezeu, nu e o boală. Că dă Dumnezeu boli pentru bătăi, dar vezi că ăsta virusul nu e o boală dată de Dumnezeu. E un virus creat de oameni care vor să împuțineze populația lumii, s-a văzut, are informaţii toată lumea că așa este, nu?”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a făcut două teste pentru coronavirus. „N-are cum să fie pozitiv, merg zilnic la liturghie. Îmi mai e mie frică de cineva?”

„La mine nu s-a schimbat, s-a schimbat e adevărat: fetele, nevasta care nu ies și mă doare sufletul și de ele, dar mă doare sufletul foarte mult de oamenii ăștia care ei săracii vin, că aia mă rog în fiecare zi la biserică și zic: Doamne, fă o minune! Și-așa suntem amărâți, lucrăm pe la toate popoarele lumii, peste tot noi împrăștiați milioane de români, acuma să ne dai și boala asta, fă așa ceva încât să ne ocolească pe noi și vrei să spun că ne-a cam ocolit? Eu am spus de la început că ortodoxia… că acuma credem… toată lumea spune: Sfânta Lumină, Sfintele Taine, Sfântul Paște, Învierea lui Christos! Păi, dacă noi credem, atunci credem în Sfântul Botez și la noi, ortodocșii, ce înseamnă: când se face Sf. Botez fiecare ortodox are câte un înger păzitor. Așa e la noi, la ortodocși!”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali susţine că ortodocşii sunt apăraţi de credinţă: „Păi de ce ni l-a dat atunci? Întreb și eu. Păi ce, e minciună? Dacă ni l-a dat îngerul păzitor la botez ca să ne păzească, să ne apere, păi, ne apără Îngerul Păzitor, ca dovadă că la noi sunt 300 de milioane ortodocșii și sunt mai puțini bolnavi decât în Belgia care are 5-6 milioane de locuitori. Îți dai seama ce minune a făcut Dumnezeu, numai să avem ochi să vedem. Să ne uităm pe hartă să vedem”.

Gigi Becali dezvăluie MARELE SECRET. „Mi-a dat mesaj şi mi-a zis: adevărat că am fost cinci ore în Rai!”

„Noi trebuie să stăm în ascultare să respectăm legile și ordonanțele. Că zice Dumnezeu: dacă nu ascultați de autorități, de mine n-ascultați! Noi dacă nu ascultăm de autorități nu ascultăm de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu le-a dat autoritățile. Ați văzut că a fost o discuție, și bravo lui până la urmă, s-au împăcat și Iohannis cu Vela. Că a făcut și Iohannis un pas înapoi, a făcut și Vela un pas înapoi și au ajuns la o înțelegere, până la urmă să ia lumină oamenii. Îl felicit pe Vela! Iohannis nu a avut nicio vină, el a fost influențat de USR-iști care sunt atei, nici sectari nu sunt, sunt atei oamenii, sunt dușmanii lui Hristos!”, a mai spus Gigi Becali.