Gigi Becali: „Cum să spui că donaţia sau milostenia reprezintă spălare de bani?” Cât plăteşte lunar pe salarii la spital şi mănăstire

Gigi Becali (61 de ani) pregătește de zor campania de achiziții a iernii la FCSB, mai ales că și lotul va fi restructurat. Deja au plecat trei jucători de la gruparea roș-albaștrilor și vor mai pleca și alții.

28 dec. 2019, 14:01
Gigi Becali: „Cum să spui că donaţia sau milostenia reprezintă spălare de bani?” Cât plăteşte lunar pe salarii la spital şi mănăstire

Chiar înainte de Crăciun, latifundiarul din Pipera a donat suma de 400.000 de euro, asta nu înainte de a împrumuta și clubul cu suma de 5 milioane de euro. În plus, omul de afaceri mai plătește lunar alte 200.000 de euro pentru salariile oamenilor din instituțiile cu care colaborează.

„Recent, cei de la spitalul Ministerului Justiției mi-au cerut ajutorul pentru achiziția unui aparat. Am dat suma de 60.000 de euro, s-a cumpărat aparatul. Dau, în total, lunar câte 200.000 de euro salarii oamenilor din instituțiile cu care colaborez. 125.000 de euro se duc doar la clinică. 25.000 de euro salarii pentru muncitorii Mănăstirii de la Valea Plopului.

Gigi Becali s-a răzgândit: nu mai emigrează în Grecia. Motivul care l-a convins să rămână în România

Mai dau bani către multe clinici unde se duc copii bolnavi de autism. În plus, mai sunt și 200 de familii pe care le țin eu. O sută și ceva sunt la bază, restul în altă parte.

Numai ieri (n.r. – 23 decembrie 2019) am semnat să dau 400.000 de euro, milostenii, către anumite mănăstriri care sunt sărace”, a spus Gigi Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu ar fi vrut să dezvăluie aceste detalii, dacă recent nu ar fi fost acuzat de spălare de bani. „Trebuie să vă spun astea, pentru că după aceea sunt acuzat de spălare de bani.

Cum să spui că donația sau milostenia reprezintă spălare de bani? Mă deranjează aceste lucruri. Eu vreau oameni corecți în țara noastră”, a mai spus Becali.