Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan. Ce a decis instanţa: „Cu drept de apel în termen de 30 de zile!”

Gigi Becali s-a trezit dator către Anamaria Prodan, din cauza lui Dennis Man, fotbalistul transferat de la FCSB la Parma de Ioan Becali. Fotbalistul avea contract cu sexy-impresara, iar aceasta a câştigat procesul în instanţă.

05 sept. 2022, 13:40
Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan. Ce a decis instanţa: „Cu drept de apel în termen de 30 de zile!”
Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan. Ce a decis instanţa

Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan. Dennis Man se afla sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan când a fost transferat de Ioan Becali pentru 13 milioane de euro. Fotbalistul a rupt însă înțelegerea cu sexy-impresara pentru a semna cu firma fraților Victor și Ioan Becali înainte de a semna contractul cu gruparea din „Cizmă”. Anamaria Prodan l-a dat în judecată și a câștigat procesul în primă instanță, jucătorul fiind obligat la plata unor daune de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Fotbalistul trebuie să-i plătească o sumă uriaşă

Dennis Man nu va achita însă această sumă, deoarece în momentul în care a semnat cu firma de impresariere a fraților Becali a primi din partea patronului FCSB o hârtie prin care acesta se obliga să plătească eventualele daune de judecată, scrie ProSport. Astfel, dacă decizia instanţei va rămâne neschimbată până în ultimă instanță și va deveni obligatorie, Gigi Becali va trebui să scoată din buzunare 350.000 de euro! În momentul transferului, Gigi Becali i-a oferit Anamariei Prodan suma de 100.000 de euro, drept compensaţie, dar aceasta a refuzat şi a apelat la instanţă!

Dennis Man a semnat cu Parma. Ce sumă record pentru fotbalul românesc a încasat Gigi Becali

„Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la Tribunalul Ilfov.