Gigi Becali, de trei ori bunic: „Eu acum în fața voastră, cu slavă, cu bucurie… aștept al treilea nepot acum! Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”

Gigi Becali are parte de o dublă fericire. Este bucuros că a câştigat la CEDO, dar şi că va deveni bunic pentru a treia oară. 

20 feb. 2024, 19:06
Gigi Becali, de trei ori bunic: „Eu acum în fața voastră, cu slavă, cu bucurie… aștept al treilea nepot acum! Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a câștigat procesul la CEDO, intentat în cazul schimbului de terenuri pe care l-a avut cu Ministerul Apărării Naționale, în 1999. El a fost acuzat că a adus statului un prejudiciu de 900.000 de dolari.

„Eu acum în fața voastră, cu slavă, cu bucurie… aștept al treilea nepot acum! Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă la Palat.

Gigi Becali a anunţat că a câştigat un proces împotriva României la CEDO. Acuzaţii incendiare lansate de patronul lui FCSB

„Astăzi am mai primit o veste pe care o aștept de 10 ani, o veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine! Fetele mele 18 ani, și Teodora, și Alexandra… nu am fost acasă. Și mult a suferit familia mea și mama mea pentru ce am fost batjocorit și condamnat!

A venit vestea astăzi de la CEDO… condamnă România pentru un proces neechitabil lui Becali George. Adică a fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată. Sunt prea fericit, trăiesc o bucurie a sufletului.”, a mai spus Gigi Becali în timpul conferinței de presă.

În data de 30 mai 2013, latifundiarul din Pipera a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare și a ieșit după gratii în decembrie 2015. Acum, după victoria de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, patronul FCSB a precizat că vrea să ceară despăgubiri de 9 milioane de euro.

Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gigi Becali: „Cum a cumpărat atâtea?”

Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Fata lui Gigi Becali are afaceri imobiliare şi tocmai a vândut 10 case, fiecare în valoare de 400.000 de euro.

„Mi-a zis ginerele meu: „Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case!”. L-am întrebat: „Cum a cumpărat atâtea?”, și el mi-a spus așa: „A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel”. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro. Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: voi vedeți cât e piața! Mi-au zis că e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul. Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. „Pentru mine, ăia sunt bani de seminţe. A fost furată. Au înşelat-o unii!”

Dumitru Dragomir, unul dintre apropiaţii latifundiarului din Pipera, este de părere că Alexandra Becali are toate calitățile necesare pentru a cinduce echipa de fotbal. În plus, aceasta este inteligentă, hotărâtă și bogată, cu oprezență puternică și fermă. Alexandra Becali este implicată în mod activ în afacerile familiei și este respectată pentru determinarea și competența sa.

„Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea, poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. E şi credincioasă. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Şi elegantă, nu vulgară”, a declarat fostul şef al LPF.

Citeşte şi: Cât costă locuinţele în ansamblurile rezidenţiale construite de Becali în nordul Capitalei. Alexandra Becali, cea care coordonează investiţiile în imobiliare, e zi de zi pe şantier