Gigi Becali, în lacrimi! Plan radical al patronului de la FCSB: „Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta”

Gigi Becali a plâns în fața preoților, la Drăgănești-Vlașca, în Teleorman, unde patronul celor de la FCSB a ctitorit Mănăstirea Pantocrator, alături de sora lui, Domnica Geambazi, și de Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei.

05 oct. 2021, 09:07
Gigi Becali, în lacrimi! Plan radical al patronului de la FCSB: „Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta”

Gigi Becali, în lacrimi! Plan radical al patronului de la FCSB. Gigi Becali a plâns în fața preoților, la Drăgănești-Vlașca, în Teleorman, unde patronul celor de la FCSB a ctitorit Mănăstirea Pantocrator, alături de sora lui, Domnica Geambazi, și de Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei.

Gigi Becali, în lacrimi! Plan radical al patronului de la FCSB

Gigi Becali, sora lui, Domnica Geambazi, și Adriean Videanu sunt cei trei ctitori ai Mănăstirii Pantocrator, din Drăgănești-Vlașca, iar ceremonia s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel. Patronul celor de la FCSB avea să primească, apoi, Crucea Patriarhală pentru mireni, moment care l-a emoționat atât de tare încât a început să plângă!

Când se va călugări Gigi Becali. Acesta este momentul în care latifundiarul va începe noua viață: E marele meu vis!

„Nu ai cum să explici emoțiile de acolo… Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta”, a spus Gigi Becali, care a adăugat că nu se oprește aici: „Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcție câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo sută, cred”.

De altfel, în ultima perioadă a apărut informația că patronul de la FCSB se gândește tot mai serios să se retragă la o mănăstire sau pe Muntele Athos. „Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție! Decizia e altceva, gândul e altceva. În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit Gigi Becali.