Gigi Becali, declaraţii demenţiale! „Dacă el reuşeşte asta, eu mă îmbăt în Piaţa Universităţii!”

Gigi Becali a promis că se va îmbăta în Piaţa Universităţii dacă Dinamo va ajunge în play-off-ul Ligii 1, aşa cum a anunţat Mircea Rednic.

25 oct. 2018, 10:44
Gigi Becali, declaraţii demenţiale! „Dacă el reuşeşte asta, eu mă îmbăt în Piaţa Universităţii!”

Gigi Becali nu crede că Mircea rednic va reuşi ceea ce a promis.

„Pe cine o să poată să scoată, că sunt şapte înaintea lor. Pe cine o să poată să elimine, că trebuie să elimine două? Întreb şi eu aşa… Că m-au întrebat şi pe mine Luţu 2 şi Luţu 1. Că Luţu 2 (n.r. – Mihai Stoica) îmi spunea: „Bă, Gigi, e posibil, că e bun antrenor, e experimenta”t. Eşti nebun! E imposbil de făcut. Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt! În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie. Eu nu zic că Rednic nu e bun antrenor, e valoros antrenor, ştiu şi eu. Dar cum să poţi să faci? Ca să spui tâmpenia pe care a spus-o: „Domne, o să fim acolo, în play-off”. Cum să spui aşa ceva? La primul pas, egal, la revedere. A făcut egalul şi la revedere”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Lovitură de teatru în procesul pentru palmares CSA Steaua – FCSB. Mutarea-bombă cu care Florin Talpan l-a distrus pe Gigi Becali

Gigi Becali s-a arătat deranjat de unele declaraţii pe care le-a făcut Mircea Rednic despre Nicolae Dică şi Ionuţ Luţu: „Nu m-a supărat, că el nu e duşmănos. El spune în glumă, râzând. Singurul lcuru care pe mine m-a supărat a fost că… A zis-o la un mod, aşa, peiorativ, adică, domne, Luţu ar fi… Jignitor! În plus de asta, ce m-a deranjat mai tare, dar nu m-am supărat pe el, probabil a fost neinspirat, a fost exagerat puţin, că FCSB a avut antrenor atunci. Cu alte cuvine, Dică nu este antrenor. Hai să zicem cu Luţu a fost o glumă plăcută, dar cu Dică nu a fost o glumă plăcută. Şi acum, ai văzut, i-a dat Dumnezeu una în cap. „Hai că îţi dau una în cap să faci tu un egal cu Călăraşi!”. Pentru Luţu, pentru Dică îi mai dă una în cap cu Chiajna. Că le ştiu etapele mai bine decât cu cine joacă Steaua. Le ştiu mai bine etapele lor decât pe ale mele”.

Gigi Becali RENUNŢĂ la FCSB: „Dau echipa gratis!”. Cine poate deveni NOUL PROPRIETAR

După 12 etape, Dinamo este pe locul 12, de baraj, cu 12 puncte, la şapte puncte de locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.