Gigi Becali, declaraţii şocante în cazul Florinel Coman. Cum vrea să-l scape de dosar penal

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o reacţie incredibilă când a aflat că Florinel Coman (22 de ani) a fost prins de polițiști fără permis de conducere pe A2, în timp ce conducea cu 165 km/h!

23 feb. 2021, 10:57
Gigi Becali, declaraţii şocante în cazul Florinel Coman. Cum vrea să-l scape de dosar penal

Gigi Becali, declarații şocante în cazul Florinel Coman. Patronul lui FCSB i-a luat apărarea fotbalistului, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre. Mai mult, Gigi Becali a afirmat că îi va cere personal judecătorului să-l ierte pe Florinel Coman!

Gigi Becali: „Florinel Coman a dat examenul în Ucraina”

„Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul.  El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat latifundiarul la Digi Sport.

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro ar putea prinde un transfer la puşcărie. A fost prins mergând fără carnet de conducere cu o viteză AMEŢITOARE

Florinel Coman a fost surprins cu acea viteză în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Florinel Coman, transfer de 9 MILIOANE DE EURO în plină pandemie de CORONAVIRUS. Destinaţie surpriză!

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor”, este comunicatul Poliţiei Rutiere.


loading...