Gigi Becali depune plângere oficială împotriva CSA Steaua. Război total în fotbalul românesc: „Fac reclamație la Curtea de Conturi!”

Gigi Becali a anunţat că va depune o plângere oficială împotriva oficialilor de la CSA Steaua, după ce aceştia au refuzat ca meciul FCSB - Dinamo să se dispute pe noua arenă din Ghencea. Latifundiarul a dezvăluit că va merge în următoarele zile la Curtea de Conturi și va reclama clubul Armatei.

19 iul. 2023, 22:02
Gigi Becali depune plângere oficială împotriva CSA Steaua. Război total în fotbalul românesc: „Fac reclamație la Curtea de Conturi!”
Gigi Becali depune plângere oficială împotriva CSA Steaua. Război total în fotbalul românesc: "Fac reclamație la Curtea de Conturi!"

Gigi Becali depune plângere oficială împotriva CSA Steaua. Potrivit unui comunicat emis de clubul Armatei, Gigi Becali nu a depus toate documentele necesare pentru ca stadionul să îi poată fi pus la dispoziție, astfel că negocierile s-au blocat. PAtronul celor de la FCSB susţine că lucrurile au stat altfel!

Citeşte şi: Oficial: FCSB – Dinamo se joacă pe Arcul de Triumf. De ce a căzut varianta Ghencea, Gigi Becali anunţă dezvăluiri incendiare de la negocieri

„Am făcut biletul de ordin, dar trebuia să semneze ăla avalizarea. Eu semnam avalizarea doar după ce semnau ei contractul. Dar nu au mai vrut. Comisia pe care au făcut-o ei cu comandantul clubului. Știi care e treaba? Spuneau că nu se compară cu celelalte meciuri, că e grad mare de risc, că jucăm cu Dinamo. Bine, mă! Stai că facem cerere să jucăm cu CFR. Să vedem ce o să zică atunci.

Vă dau bilet de 750.000, vă bag banii în cont. Puneam UN milion de euro în contul lor, în contul în care vor, să stea la dispoziția lor, pentru siguranță. Dacă îți dau un milion… După că nu știu ce, că nu ne interesează, că avem procese. Nu poți să o scoți la cap cu ei. Oamenii știu că nu li se întâmplă nimic, nu are cine să facă dreptate… Din moment ce un stadion…

Nedreptatea a plecat din prostie, din neștiință, necunoaștere și necompetență. Dacă face CNI un stadion din bani publici, păi cum să ți-o dau ție, mă, proprietate? Nu, tată, se dă la Agenția de Sport. Ce să îți dau ție, la unitate militară, teren de fotbal? Ce să faci, să tragi gloanțe? Fac stadion și îl dau prin Hotărâre de Guvern. Nici măcar terenul nu era al lor. Nimic nu ai!

De aici a plecat nebunia și prostia. Fac teren la armată, la unitate militară. Dacă îl dădeau la Comisia de Sport mergeam și inchiriam de la ei. Procesele sunt procese, ce legătură au? Nu contează, ei inventează orice vor ei”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că va merge la Curtea de Conturi și va reclama oficial CSA Steaua: „Trebuie Hotărâre de Guvern: vă iau stadionul și îl dau la Comisia de Sport. Eu voi face reclamație la Curtea de Conturi, ăsta e singurul lucru pe care îl pot face. Să vedem de ce tu, care ai avut o echipă și ai dat-o, pentru ce ai făcut tu acum altă echipă. Nu puteai să o ții, i-ai dat-o lui Becali și acum faci altă echipă. Da, o să fac reclamație la Curtea de Conturi!”.