Gigi Becali, derapaj verbal la adresa lui Florin Talpan. L-a jignit grav pe juristul celor de la CSA Steaua

Gigi Becali (65 de ani) crede că Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, va fi demis după scandalul legat de refuzul clubului Armatei de a permite disputarea meciului FCSB - Dinamo pe noua arenă din Ghencea.

21 iul. 2023, 16:38
Gigi Becali, derapaj verbal la adresa lui Florin Talpan. L-a jignit grav pe juristul celor de la CSA Steaua
Gigi Becali, derapaj verbal la adresa lui Florin Talpan. L-a jignit grav pe juristul celor de la CSA Steaua

Gigi Becali, derapaj verbal la adresa lui Florin Talpan. Patronul lui FCSB a racţionat după ce premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control pentru a investiga cauzele pentru care cele două părţi nu au semnat contractul de închiriere a stadionului şi a avut un discurs dur la adresa lui Florin Talpan.

Citeşte şi: Ciolacu îl demolează pe Talpan: „Trebuie să avem bun simț! N-ai nicio perfomanţă și te bagi la sport”

„Talpan va pleca 100%! Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: „Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata!”. El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii? Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun! Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum, 100% îl dă afară”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Citeşte şi: Florin Talpan lansează acuzaţii dure în scandalul FCSB – CSA Steaua. „M-a urmărit din Drumul Taberei până la Dragonul Roşu”

Patronul lui FCSB a dezvăluit pentru GSP şi un episod care ar fi avut loc după ce a primit câștig de cauză în procesul în care Florin Talpan îl acuzase de calomnie, iar acum juristul celor de la CSA Steaua este nevoit să îi restituie suma de 25.000 de euro.

„Eu am vorbit o dată, mai uman, așa, cu Talpan. Și l-am întrebat de unde are răutatea asta în el. Și mi-a zis așa: „Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu, că sunt alții în spate mai puternici, că nu fac eu!”. Bine, atunci mi-a zis așa și pentru că eu câștigasem procesul ăla cu el și trebuia să îmi dea banii. Și m-a luat că-s bun creștin, că să nu-i fac eu lui rău. I-am zis și eu că nu-i fac rău, dar că-s banii mei și că dacă nu-i are luăm casa de la Botoșani. Ce să facem, tată? Cât credea el că va mai merge atât? Opt ani sunt de ajuns cât și-a bătut joc de tot”, a spus Gigi Becali.