Gigi Becali despre bărbatul acuzat că şi-a violat fiica: „Ei sunt posedaţi de draci, ca şi Dincă”

Un bărbat din Văgiulești, județul Gorj, în vârstă de 43 de ani, este acuzat că și-a violat una dintre fiice. Acum câţiva ani, el primise o casă de la Gigi Becali, unde locuia alături de soţie şi de cei şapte copii ai lor.

30 ian. 2020, 11:16
Gigi Becali despre bărbatul acuzat că şi-a violat fiica: „Ei sunt posedaţi de draci, ca şi Dincă”

Gigi Becali a intervenit telefonic la RomaniaTV ca să explice legătura dintre el şi bărbatul care a fost acuzat că şi-ar fi violat fiica timp de mai multe luni, începând de vara trecută. Becali susţine că ajutorul pe care i l-a acordat acum câţiva ani nu îi era destinat lui, ci a fost menit să le ofere o viaţă mai bună celor şapte copii ai familiei. Între timp soţia l-a părăsit pe bărbat, care a şi vândut casa şi se pare că în mod frecvent consuma alcool în exces.

„RomaniaTV: Aţi ajutat mulţi oameni.

Gigi Becali:  Eu nu l-am ajutat pe el. Am ajutat copiii. Casa am cumpărat-o pentru copii. Eu cumpăr când văd că e o familie cu 7-8 copii şi stau în 2 camere. Fetele nu trebuie să stea la un loc cu băieţii. Eu am ajutat 10 copii şi o femeie. Eu nu sunt Dumnezeu. Cei care fac asta sunt posedaţi de draci. Ca şi Dincă. Credeţi că au vreo vină? Sunt posedaţi de draci. Numai dracul te pune să iei o fetiţă şi să o omori. Numai dracu te pune să îţi violezi fata. Cum poţi să te uiţi la fata ta ca la femeie? Nu înseamnă că e dracul?

A vândut casa primită de la Gigi Becali, iar acum este acuzat că şi-a violat fiica minoră. Detalii cutremurătoare!

RomaniaTV: Mama a părăsit copiii şi aducea bărbaţi în casă pentru fata ei.

GB: Da, pentru că la ei nu contează nimic. Nu au discernământ, sunt posedaţi de draci . La ei nu mai contează, nu mai au discernământ.

RomaniaTV: Cine se face vinvoat de aceste cazuri?

GB: Păi, dar treburile noastre au ajuns aşa pentru că s-a pierdut dragostea, se pierde demnitatea umană şi din cauza sărăciei şi dracii au teren propice şi le pune oamenilor gânduri în cap. De la sărăcie.

RomaniaTV: ce fac autoritatile locale?
GB: Ei săracii preoţii nu au nici ei o viaţă foarte din belşug. Au şi ei probleme cu familia lor. Dau sfaturi la biserică. Dar ăştia crezi că se duc la biserică? Apropo , cel mai mare lucru pe care l-au făcut românii a fost dublarea alocaţiei. Pentru că noi aveam un păcat mare, era vorba de 14 milioane de avorturi făcute de femei după revoluţie şi pentru asta plătim ca neam, iar cu alocaţiile dublate se vor micşora avorturile pentru că o să îşi permită oamenii să facă copii. Nu aşa cum a spus primarul ăla cu copiii…”, a declarat Gigi Becali.