Gigi Becali, despre Nikolic şi Gabi Matei: Au mentalitate de boschetari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că a rămas fără cuvinte când a văzut imaginile cu jucătorii Stefan Nikolici şi Gabi Matei în stare avansată de ebrietate şi consideră că aceştia dau dovadă că "au mentalitate de boschetari".

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 20:17
Gigi Becali, despre Nikolic şi Gabi Matei: Au mentalitate de boschetari

Becali a avut această reacţie după ce fotoreporterii de la CanCan i-au surprins pe cei doi fotbalişti în dimineaţa zilei de duminică în stare avansată de ebrietate pe o stradă din Capitală după ce au ieşit dintr-un club.

Erau beţi, aşa este! Da, erau beţi… Am rămas mut acum, nu mai ştiu ce să mai zic… Deja e prea mult, nu îmi vine să cred. Hai, că pe Nikolici îl ştiam, dar pe puştiul ăsta, Gabi Matei… vai de capul lui. Ei erau liberi, nu îi ţii la puşcărie, e viaţa lor.

Vai de capul lor. Aveam încredere în Nikolici, dar e păcat de el. Cum să mai ajungi fotbalist dacă faci aşa ceva. O să ajungă ospătari… Ca să scape de imaginile astea ştii cum trebuie să joace Gabi Matei? Ca Fane Iovan! Meme mi-a zis că vrea să îi controleze sau ca îl trimite pe Mache, dar nu aşa ceva. Înseamnă că ăştia au mentalitate de boschetari! Mai bine luau zece femei şi stăteau până dimineaţa şi le executau pe toate, decât să facă circul ăsta„, a spus Becali la GspTV.

Gigi Becali crede că astfel de lucruri nu se fac nici acasă, nici pe munt eunde nu te vede nimeni: „Aşa ceva nu se face nici acasă, nu ai voie să faci. Nici pe munte, dacă nu te vede nimeni, aşa ceva nu ai voie să faci. Este atât de circ şi atât de ruşinos încât nici sancţiunea nu are nicio valoare. Ce o să înţeleagă oamenii ăştia dacă îi sancţionez. Mai ales ăsta, Nikolici. Dar căcăciosul ăsta de Matei? Nici nu şi-a revenit după accidentare şi el ce face? La ce ora era asta? La cinci dimineaţa? Asta este, am rămas fără cuvinte”.

Campionatul Ligii I este întrerupt în acest week-end, pentru a permite echipei naţionale a României să evolueze în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.