Gigi Becali, despre scandalul legat de protocolul MAI-BOR: „Iohannis să-şi vadă de treaba lui, ţara o administrează guvernul”

Gigi Becali, un cunoscut susţinător al Bisericii Ortodoxe Române, a intervenit în direct la România TV pentru a comenta scandalul provocat de anunţul ministrului Marcel Vela, conform căruia, în urma unui acord între ministerul de Interne şi BOR, poliţiştii ar fi urmat să ducă Lumină credincioşilor.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 10:44
Gigi Becali, despre scandalul legat de protocolul MAI-BOR: „Iohannis să-şi vadă de treaba lui, ţara o administrează guvernul”

„Dacă Vela asa a zis, preşedintele sa-si vada de treaba lui, el a dat ordonanta, sa fie sanatos, dar guvernul administreaza tara. Sa nu ne indemne nimeni pe noi sa stam acasa si nimic, ca pe noi ortodocsii ne indeamna Iisus. Il felicit pe Vela si sa fie tare si chiar daca il da afara, o sa-i ajute Dumnezeu si o sa gasesca o slujba de 1000 de ori mai tare.

Eu sunt voluntar, eu dau lumina, eu iau lumina de la aeroport si ma duc la biserici si duc lumina. Merg eu cu un preot, cu masina.

La noi la ortodocsi virusul asta nu are nicio putere, ca noi suntem aparati de Sfantul Botez. Eu am respectat pana acum ce a zis presedintele, ca daca nu ascultam, inseamna ca nu-l ascultam pe Dumnezeu, ca El ne da conducatorii. Eu am respect pentru presedinte, e cuminte, nu face dosare penale, dar sa ne lase in noaptea asta. Niciodata nu o sa spun sa nu respectam ce zic autoritatile, dar sa respectam si ce a spus Vela, daca e ministru, daca nu e nimic.”, a declarat Gigi Becali.