Gigi Becali detonează BOMBA în LIGA 1. „M-am înţeles cu Gică Hagi!”

Gigi Becali este gata să facă orice efort financiar pentru ca FCSB să câştige titlul după o pauă de cinci ani.

30 mai 2019, 13:29
Gigi Becali detonează BOMBA în LIGA 1. „M-am înţeles cu Gică Hagi!”

Gigi Becali a dezvăluit că Gică Hagi și-a dat acceptul pentru transferul lui Bradley De Nooijer (21 de ani) de la Viitorul la FCSB.

„Cu siguranță că vor mai veni jucători. De plecat, pleacă cei pe care îi știți, Florentin Matei și Adrian Stoian. Încă nu am rupt contractul cu ei. Ei pot pleca gratis, nu vreau niciun ban. Cu Andrei Ivan a fost o discuție, am făcut ofertă la Krasnodar. Ei ne-au dat o replică: sunt bucuroși, rămânem în contact și discutăm în continuare despre jucător. Pista Alexandru Băluță a picat. El a zis că nu se mai întoarce în România”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gica Hagi, GEST CONTROVERSAT după finala Cupei României. Cum a fost surprins REGELE şi reacţia dură a lui Mircea Sandu FOTO

„Bradley De Nooijer e posibil să vină. Gică Hagi mi-a zis că dacă îl conving pe jucător, îl iau. El e de acord. Gică mi-a spus că Ianis are prea multe oferte și că o să o aleagă pe cea mai bună. Dacă nu se înțeleg, discută cu mine”, a adăugat Gigi Becali.

Bradley De Nooijer a jucat la Sparta Rotterdam și Dordrecht. A ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, liber de contract.