Gica Hagi, GEST CONTROVERSAT după finala Cupei României. Cum a fost surprins REGELE şi reacţia dură a lui Mircea Sandu FOTO

Gică Hagi, 54 de ani, patronul şi antrenorul celor de la Viitorul, s-a îmbrățișat, sâmbătă, la festivitatea de premiere de după câştigarea Cupei României, cu Răzvan Burleanu, 34 de ani, preşedintele FRF. Hagi l-a criticat dur pe Burleanu după ce acesta din urmă a preluat şefia FRF.

28 mai 2019, 16:07
Gica Hagi, GEST CONTROVERSAT după finala Cupei României. Cum a fost surprins REGELE şi reacţia dură a lui Mircea Sandu FOTO

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, căruia Gică Hagi i-a reproșat în 2014 că s-a înjosit făcând pe șoferul pentru Răzvan Burleanu, a comentat pentru Libertatea gestul „Regelui”.

Gică Hagi S-A ENERVAT RĂU! Comunicat oficial după câştigarea Cupei României

„A jucat cu mine la Sportul Studențesc. Îl apreciez pentru mintea lui, pentru conceptul lui, pentru investițiile făcute. Ce face el, că se apropie de unul sau de altul, e problema lui. Nu pot să am supărări pe Hagi. El a făcut un gest față de acea persoană. N-a făcut-o cu suflet, n-a pus sentiment. Și nici din interes nu cred că a făcut-o. Sunt convins că a făcut-o cinic. La modul general, niciodată n-o să mai fie în România prietenia, sentimentele, ajutorul. Hagi nici pe fi-su nu-l ia în brațe”, a declarat Mircea Sandu.

Gică Hagi, mesaj dur pentru politicieni. „Credeţi că stau liniştit când văd după 30 de ani că spitalele şi şcolile nu sunt renovate?”

Gică Hagi a protestat împotriva lui Rîzvan Burleanu prin refuzul de a asista la meciurile „tricolorilor”. Dezghețul relației a început în 2018 și s-ar baza pe interes, anume faptul că Viitorul, care vinde jucători tineri în străinătate, are nevoie de vitrina care reprezintă echipa națională. Gică Hagi a fost coopotat în Comisia pentru Fotbal Profesionist, aflată în slujba FRF.