GIGI BECALI, discuţie de TAINĂ în spatele gratiilor. Vezi ce a vorbit cu salvatorii din Apuseni

GIGI BECALI a vorbit cu cei trei salvatori din Munţii Apuseni, Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu şi Gheorghe Trif şi a fost de acord ca aceştia să ridice o mănăstire la locul tragediei. Potrivit România TV, discuţia a avut loc în spatele porţii penitanciarului, în ziua în care cei trei moţi recompensaţi de latifundiar l-au vizita pe acesa la închisoare.

01 mai 2014, 14:04
GIGI BECALI, discuţie de TAINĂ în spatele gratiilor. Vezi ce a vorbit cu salvatorii din Apuseni

Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu şi Gheorghe Trif, cei trei salvatori din Munţii Apuseni, l-au vizitat pe GIGI BECALI în închisoare şi i-au dus şi un pachet, care conţinea pâine de casă şi cârnaţi.

Potrivit România TV, GIGI BECALI nu a primit cadoul, din cauza condiţiilor stricte din penitenciar. Argentin Todea a declarat pentru România TVGIGI BECALI i-a cerut să înceapă imediat construcţia la mănăstirea ce urmează a fi ridicată pe locul unde s-a prăbuşit avionul.

De asemenea, GIGI BECALI le-a mărturisit celor trei salvatori că îşi doreşte să îşi ispăşească toată pedeapsa, deşi are probleme de sănătate.

Întrebat despre starea lui GIGI BECALI; Argentina Todea a spus la România TV: „Moral era foarte bine. Era supărat că nu îl lasă să îşi vadă familia. În rest e ok, nu îi trebuie nimic de la nimeni„.

Citeşte şi Argentin Todea, eroul din Apuseni, îl imită pe Gigi Becali. Vezi ce vrea să îşi monteze pe casă