Gigi Becali, DISTRUS după alegerile de la FRF. Mesaj ŞOC transmis lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali a fost surprins de alegerile pentru șefia FRF, pe care Răzvan Burleanu le-a câștigat categoric din primul tur.

18 apr. 2018, 15:05
Gigi Becali, DISTRUS după alegerile de la FRF. Mesaj ŞOC transmis lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali nu crede că susținerea pe care i-a arătat-o lui Ionuţ Lupescu va avea consecințe acum și îl atenționează pe Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, după ce a câştigat alegerile de la FRF. „I-am ciuruit!”

„Vă mărturisesc că niciodată în viața mea n-am fost atât de debusolat. Am ajuns la concluzia că ori sunt eu aerian, ori oamenii au înnebunit și nu mai au caracter. Nu știu ce răspuns să dau. Sunt mâhnit! Nu că dădea Lupescu munții peste cap… Numai că atât timp cât vin Hagi, Lucescu, Ferguson, Prunea, toată Generația de Aur, toată floarea fotbalului, toți jurnaliștii, și vezi că tot pierde… Nu știu! Dâncu este un șarpe cu mare putere și cred că Burleanu s-a împăcat cu el. Cred că securitatea e de vină, adică Dâncu ăsta! Românul e vânzător, se vinde pe nimic, pe două chiftele. Îmi vine să nu mă mai uit la nicio televiziune de știri. Gata! Burleanu a adus străin și la națională și la CCA. Ce să mai zic? Ce să mai fac? Asta este! Burleanu nu se poate răzbuna în niciun fel. Campionatul îl câștigă Steaua pe teren, nu au cum să ne atace. Dacă se întâmplă ceva cu arbitrajul, mergem la DNA și facem denunț, așa e normal”, a declarat Gigi Becali.

Ionuţ Lupescu, prima reacţie după ce a pierdut alegerile de la FRF

Marcel Puşcaş, decizie radicală după alegerile de la FRF. „E ultima mea zi…”