Gigi Becali: „E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din maşină când mergea la piaţă”

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre situația în care se află Teia Sponte, partenerul acestuia de afaceri, care se află în spital după ce a fost infectat cu COVID-19.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 11:40

Omul de afaceri, partener de nădejde al lui Gigi Becali și cel pe care patronul roș-albaștrilor l-a trimis cu valiza de 1,7 milioane de euro la jucătorii lui U Cluj în 2008, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și ulterior internat În afara lui Teia și alți membri ai familiei Sponte au contractat virusul, astfel că se află sub un tratament special. Gigi Becali a vorbit azi despre acest subiect şi a făcut o nouă serie de declaraţii controversate.

Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19 

Teia Sponte este internat la spital. Nu m-am mai întâlnit cu el. Eu n-am ținut niciodată cont de coronavirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coronavirus.

Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!„, a spus Becali, la Pro X.

Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus rămâne ridicat. În ultimele 24 de ore au murit 11 pacienți din cauza COVID-19
Până astăzi, 12 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.404 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.445 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 1380 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, informează Digi24.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 222 de noi cazuri de îmbolnăvire.