Gigi Becali este hotărât să vândă FCSB. A stabilit şi preţul

Gigi Becali este din ce în ce mai hotărât să vândă FSCB, iar acum are și un preț pentru care este dispus să renunţe la afacere.

13 nov. 2022, 10:27
Gigi Becali este hotărât să vândă FCSB. A stabilit şi preţul

Gigi Becali vorbește tot mai des despre vânzarea FCSB. După umilința cu West Ham United din grupele Conference League, când FCSB a fost învinsăcu 3-0, Gigi Becali a declarat că va vinde echipa. Latifundiarul a anunțat și care e prețul pentru care ar renunța la FCSB.

„Nu mai cumpăr jucători… Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

La prima echipă la fel. Văd ce pot da afară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraier. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet. Nu poți să știi încotro merge lumea. Pandemie, război… Nu poți să îi dai seama”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Citeşte şi: Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Presa din Azerbaidjan anunţă că românul şi-a reziliat contractul cu Neftci Baku

„Eu vreau doar banii pe care i-am dat. Am dat 9,3 milioane de dolari când am transformat echipa, când am „furat” echipa, cum se zice… Am furat echipa, dar am dat 9,3 milioane de dolari, când erau banii cât roata carului. Și mai vreau 6 milioane, bani dați de mine. Deci eu vreau 15 milioane!

Dacă văd că Tavi crește, o dau fără Tavi. Pe el vreau să iau eu banii. Ce, nu găsesc soluții juridice?”, a încheiat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Citeşte şi: Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun în geam!

FCSB este pe locul 8 în Superligă, este aproape de eliminare în Cupa României, iar în Conference League a ieșit pe ultimul loc, cu un golaveraj catastrofal.