Gigi Becali face declaraţii EXPLOZIVE: „Taci, sclavule, din gură! Sunteţi prea proşti!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, se implică în războiul dintre Federaţia lui Răzvan Burleanu şi Liga Profesionistă de Fotbal pe tema introducerii sistemului de video arbitraj (VAR) la meciurile de Liga 1.

26 feb. 2021, 20:42
Gigi Becali face declaraţii EXPLOZIVE: „Taci, sclavule, din gură! Sunteţi prea proşti!”

Gigi Becali spune ca Burleanu ii trateaza pe sefii din Liga 1 ca pe niste sclavi si ca cluburile nu au nicio sansa de a-si impune punctul de vedere in fata FRF. Intr-un interviu acordat vineri, Becali l-a atacat pe seful FRF, despre care spune ca are atitudine de „stapan de sclavi”.

„Noi, Liga 1 si patronii de fotbal, avem un stapan care e Burleanu. Suntem niste sclavi. Cum sa vorbim noi, sclavii? El, stapanul, aduce pe Vassaras, aduce fotbal feminin, el pune toate, nu vrea VAR, vrea sa dam noi banii si sa comande el. Cat sunt eu de Becali… Daca m-am asociat cu sclavi, sunt si eu sclav. Burleanu are talentul de a-i manipula pe saraci. Banii de la FRF sunt ai nostri, doar. Noi, sclavii, putem sa facem ce vrem.

El ia votul in Comitetul Executiv si gata. Mircea Sandu era om intelept. Nu era perfect, dar te duceai, vorbeai cu el. El nu era stapan de sclavi, era om de inteles, faceai treaba cu el. Acum… „Bai, sclavilor, noi suntem stapani. Sunteti prea prosti, de aia ne-ati votat. Noi va impunem acum!” – asa zic ei. Si eu sunt sclav. Cainii latra, ursul merge. Cu cine sa faci ceva? Aia sunt oameni cu care poti sa faci ceva? Si ce daca ne-am plans de arbitraje? Am stapanul si tac din gura. Ma supun si eu si ma fac si eu sclav si gata. Am ce sa fac?! Daca sunt suparat, ce?

Taci, sclavule din gura! Ce daca te-a furat Kovacs?! Noi l-am delegat iar! Taci din gura, sclavule!” Asta imi spun. Nu conteaza ca sunt pe primul loc, e chestie de principiu. Oamenii sunt stapani si ne fac pe noi sclavi. Ei vor sa comande pe banii nostri. Noi sa dam bani, si VAR cand vor ei. Comanda Vassaras, mai duce unul din Chile… aducem si arbitri din Nicaragua! Noi suntem sclavi si nu avem ce sa vorbim!”, a spus Becali pentru sport.ro.

Razvan Burleanu a anuntat ieri ca implementarea VAR in Liga 1 e in impas dupa ce Liga a refuzat sa puna bani pentru realizarea obiectivului anuntat inca din urma cu doi ani.

Gigi Becali dă detalii de ultimă oră în cazul lui Florinel Coman

Gigi Becali a facut noi dezvaluiri despre cazul lui Coman si a spus ca jucatorul ros-albastrilor a dat examen in limba engleza in Ucraina.

„Nici carnetul nu i-l ia. I-a facut dosar penal, dar o sa-l claseze. Are carnet in Ucraina si nici viteza nu era de luat permisul. Daca este un fals, atunci o sa fie penal, dar nu e fals. Daca baietii aia care se ocupa cu asa ceva, ei sunt in legatura cu militienii din Ucraina si au dat carnetul legal? Florinel a zis ca a dat examen in engleza in Ucraina. Daca asa scrie acolo, inseamna ca asa e”, a spus Becali pentru DigiSport.

Citeşte şi: Un antrenor din lotul de gimnastică al SUA, campion olimpic, s-a sinucis după ce a fost pus sub acuzare pentru agresiuni sexuale asupra sportivelor