Gigi Becali face mutarea momentului! Face apel la Guvern şi Parlament

Gigi Becali a fost dezamăgit după meciul pierdut în Giulești, scor 0-1, și a anunțat că se retrage din fotbal şi vrea să cedeze echipa oricui oferă 25 de milioane de euro. Acum, că FCSB e iar în cărţile titlului, cere arbitri străini pe final de

02 mai 2023, 21:01
Gigi Becali face mutarea momentului! Face apel la Guvern şi Parlament
Gigi Becali a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, nu mai are încredere în șeful arbitrilor din România, grecul Kyros Vassaras, și anunță că FCSB va face cere să se aducă arbitri străini la ultimele partide din campionat, cum s-a mai făcut în fotbalul românesc cu ceva ani în urmă. „O să facă MM cerere sau Argăseală, vrem arbitri străini. Și cu CFR, și cu Farul. Bine, niciodată nu se poate… atunci rămâneți cu Vassaras și cu Burleanu!

Mașina patronului CSU Craiova, implicată într-un accident rutier. Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital

E după Vassaras? El e stăpânul fotbalului? Dacă facem cerere și vrem arbitri străini, adu, bă, arbitri străini! Vassaras e stăpânul nostru? Mă face să organizez manifestație! Fac cerere la Parlament, la Guvern. Vine un străin și ne batjocorește! Nu avem niciun pic de demnitate? Suntem de trei ori mai mari decât grecii. Pe asta nu o las așa! O să fac cerere peste tot! Scriu acolo să ia atitudine. Suntem ultimele zdrențe ale globului? Ce face Vassaras este batjocură la adresa unei națiuni”, a declarat la digisport Gigi Becali.

Gigi Becali a fost dezamăgit după meciul pierdut în Giulești, scor 0-1, și a anunțat că se retrage din fotbal şi vrea să cedeze echipa oricui oferă 25 de milioane de euro. Patronul celor de la FCSB s-a supărat atunci din cauza deciziilor luate de arbitrul Feşnic.

Gigi Becali vrea să cumpere o altă echipă din Superligă: ”Îi iau și sunt campion în primul an!”

Vrea să obțină 25 de milioane de euro în schimbul echipei sale, sumă în care nu va intra și baza din Berceni, evaluată de omul de afaceri la 50 de milioane de euro.

Patronul FCSB a anunțat acum că va urca prețul la 40 de milioane de euro în cazul în care echipa sa va ieși campioană. Mai în glumă, mai în serios, Becali a anunțat că vrea să ia o altă echipă din Superligă: FC Voluntari, echipa condusă de primarul Florentin Pandele, finul său.

EXCLUSIV Gigi Becali, despre dosarul privind frauda la vot: Nu am încălcat nicio lege. Eu nu l-am cunoscut pe procuror, poliţaii au venit să-şi facă poze cu mine
„Am zis că cer 40, dar a zis că dă și 40. Eu, după aia, iau Voluntariul și vin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbalul! Încep să mă laud… glumesc, de fapt, cu voi mai mult”, a spus Gigi Becali.

La conferința de presă organizată imediat după meciul cu Rapid, omul de afaceri a precizat că îi va interzice președintelui de la FCSB, Valeriu Argăseală, să participe la ședințele de Comitet Executiv de la FRF, dar s-a răzgândit, după cum spune Mihai Stoica, cel care acum controlează totul la FCSB. „Vali este din 2003 la noi, este legat de club. Până la urmă, Gigi a devenit mai ‘soft’ și a renunțat la ideea de a-l forța să se retragă din Comitetul Executiv.

Dacă rămânea cu ideea asta, vorbisem cu Vali și bineînțeles că ceda locul din Comitetul Executiv”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.