EXCLUSIV Gigi Becali face previziuni de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la Romania TV despre conflictele armate care vor izbucni la granița României. Afaceristul consideră că responsabilii sunt marii bogătași ai Rusiei.

26 dec. 2021, 19:50
EXCLUSIV Gigi Becali face previziuni de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui interviu de senzație difuzat la Romania TV, în seara de Crăciun. Gigi Becali consideră că vor exista războaie mai mici la granița României, dar populația nu ar trebui să se teamă.

Gigi Becali, anunţ radical despre FCSB. „Eu bani nu mai risc deloc. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat!”

De asemenea, Becali și-a manifestat simpatia față de Putin și a declarat că nu liderul de la Kremlin este responsabil pentru războiul actual cu Ucraina și nici pentru eventualele conflicte armate ce vor urma. Afaceristul consideră că cei care acționează din umbră sunt marii bogătași ai Rusiei.

„Putin, om important, tot vorbește cu americanii tot pare că nu se înțeleg. E aproape de noi. Deci, mie nu mi-e frică de război, că e ce-a zis Christos și a spus. Când veți auzi de războaie să nu vă temeți căci vor fi. Dar nu va veni sfârșitul. Deci, nu e sfârșitul din războaie. Dacă ar fi un război acuma, mare, e sfârșitul îți dai sea … bomba atomică. Cu rușii și în Ucraina. Și-așa era a lor, în Crimeea. Sunt 90% ruși vorbesc rusește, ce vrei să fii ucrainean.

Nu știu dacă acolo ar trebui să fie democrație, politică nu fac.  Eu știu ce a zis Christos. Nu mă pricep și la politică, nu mă mai interesează pe mine asta. Eu ce-a zis Christos îți spun ție. Nu vor fi războaie. Vor fi războaie mici, dar să nu ne temem. O să stăm liniștiți. Deci, nu mă tem de război că-s războaie mici, că nu e sfârșitul.

Nu mă interesează pe mine politica lor și nu mă interesează războaiele lor. Ți-am zis oamenii bogați, nu Putin, că ce să facă Putin, comandă ăia care au miliardele, bani cât toată Rusia. Care sunt ăia? 40-50-60 de familii, n-ai văzut că 20 de familii, adică 20 de oameni țin 50% din bogăția globului. Deci 20 de oameni au bogăție cât jumate din glob, dar lor nu le ajunge atâta. Nu vor numai asta”, a declarat Gigi Becali.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat duminică, la televiziunea de stat, că reacţia sa în cazul în care NATO nu-i acordă garanţiile de securitate pe care le cere cu privire la extinderea Alianţei către est va depinde de ”propunerile pe care (i) le prezintă experţii militari”, relatează DPA şi The Associated Press.

Rusia va încerca să obţină un rezultat constrângător juridic al acestor negocieri, a subliniat el. Moscova a transmis săptămâna trecută NATO şi Statelor Unite proiecte a două tratate prin care cere încetarea extinderea blocului militar occidental către est, pe care o consideră o ameninţare la adresa Rusiei.

Moscova cere de asemenea garanţii prin care NATO să se angajeze să nu integreze Ucraina – o revendicare pe care Alianţa a respins-o deja în trecut.

Negocieri urmează să aibă loc în ianuarie între ruşi şi americani, a anunţat Moscova.

Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov! Petrecere de patru zile, 20 de camere și 300 de invitați!

Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov! Latifundiarul din Pipera va petrece Revelionul în Poiana Brașov, la Hotel Teleferic, unde a închiriat deja 20 de camere. Peste 300 de apropiați de-ai afaceristului sunt așteptați să petreacă alături de Gigi Becali.

Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere. Încasările sunt de ordinul milioanelor

Gigi Becali va petrece patru nopți în Poiana Brașov, distracție care ar urma să-l coste pe acesta nu mai puțin de 30.000 de euro! Boss-ul de la FCSB și apropiații săi se vor delecta cu un program artistic special, din care nu vor lipsi momente de dans sau muzică tradițională românească, scrie Fanatik. Artistul principal invitat la petrecerea de Revelion 2022 organizată de Hotel Teleferic este Andra, în timp ce soțul ei, Cătălin Măruță va fi amfitrionul evenimentului! Printre marii absenți se numără chiar fetele lui Gigi Becali, Alexandra, Cristina și Teodora, care vor petrece sărbătorile în Egipt!

În 2020, Gigi Becali și-a petrecut Revelionul la Mănăstirea Plumbuita din Capitală, după ce, cu un an înainte, acesta spunea că a renunțat definitiv la vechile obiceiuri. „Vine Revelionul, Anul Nou. Noi nu îi dăm Revelionul lui Hristos. Și eu îi dădeam Revelionul lui Satana. Umblam, eram distras de mizerii, vai de capul meu, săracul de mine! Acum e altfel. La ora 11 noaptea sunt în biserică până la 4 dimineața. Ăsta e Revelionul meu! Acolo e muzica îngerilor. Cine vrea poate să asculte muzica dracilor la cluburi. La cluburile unde mergeți voi, țanca-țanca, săriți în sus. Păi, stai să vezi muzica de la biserică. Inima voastră nu se bucură. La mine dansează inima, la voi dansează picioarele”, spunea Gigi Becali în 2019.