Duckadam provoacă SCANDALUL ANULUI la STEAUA. Declaraţii INCENDIARE

Helmuth Duckadam a dezvăluit că Gigi Becali le-a oferit bani suporterilor pentru a susţine echipa şi a declanşat un scandal imens. Fanii susţin că Gigi becali poate ajunge din nou la închisoare.

26 iun. 2015, 06:18
Duckadam provoacă SCANDALUL ANULUI la STEAUA. Declaraţii INCENDIARE

„Atat timp cat a fost sustinuta din punct de vedere financiar de Gigi Becali si de clubul Steaua, galeria ne-a fost alaturi. In momentul in care acele privilegii au fost diminuate, au schimbat imediat tabara si au trecut de partea celor de la Armata. Nici acolo nu vor sta mult, pentru ca Armata nu le poate oferi cat le-a oferit Steaua„, a declarat Helmuth Duckadam în ProSport.

Alexandru Tofan, liderul Peluzei Sud, a afirmat ca DNA ar trebui sa intervina in acest caz, iar daca se va dovedi ca Gigi Becali i-a platit pe suporteri ar trebui sa fie condamnat pentru „dare de mita.

„Speram ca Duckadam sa ramana in memoria noastra ca jucatorul care a facut diferenta la Sevilla, dar din pacate nu stie ce vorbeste. Sa mergem la DNA si sa vedem cine i-a dat bani si cui. Pai de la declaratia lui Duckadam, poate mai face Gigi Becali niste ani de puscarie! Suna a mita ceea ce a spus. Sa spuna cine a luat bani, daca s-au dat cu chitanta. Daca nu, e o problema mare”, a spus Tofan pentru Fanatik.