Veste CUMPLITĂ primită de Gigi Becali. Anunţ de ultimă oră: INTERZIS!

Gigi Becali a anunţat că FCSB va juca cele mai multe meciuri pe noua arena Arcul de Triumf, urmând ca pe Arena Naţională să dispute doar derby-urile şi partidele importante. Patronul celor de la FCSB a primit însă un nou refuz, după ce Armata îl informase că nu va fi primit pe nou, stadion din Ghencea.

13 mai 2020, 12:46
Veste CUMPLITĂ primită de Gigi Becali. Anunţ de ultimă oră: INTERZIS!

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a fost cel care a insistat pentru ca „Arcul de Triumf” să fie inclus în proiectul arenelor eligibile pentru Euro 2020, competiţie amânată pentru 2021. Acesta anunță că nu a fost contactat pentru închirierea stadionului şi a lăsat să se înțeleagă că șansele ca o echipă de fotbal să joace pe această arenă sunt mici.

Gigi Becali s-a autodenunţat ÎN DIRECT. Ce pedeapsă grea riscă FCSB

„Am văzut prin presă că FCSB și Rapid se bat care să joace pe stadionul Arcul de Triumf, dar pe noi nu ne-a căutat și nu a întrebat nimeni nimic. Nu am discutat nici cu Gigi Becali, nici cu altcineva. Mă întrebați cât ar fi chiria pentru o echipă de fotbal, dar nu știu răspunsul, nu ne-am gândit. Noi vrem un stadion de rugby, pe care să joace toate echipele noastre naționale și pe care să putem organiza meciurile importante ale cluburilor, din campionat, din cupă, din competițiile europene… Cred că cei de la fotbal au ars etapele, pentru că trebuiau să ne ceară nouă acceptul înainte să se laude că vor juca pe această arenă. Din punctul meu de vedere, stadionul este unul de rugby, un proiect la care am lucrat din greu, nu știu dacă vor putea să intre alte sporturi aici. Asta rămâne de văzut”, a declarat Alin Petrache la Pro X.

S-A AFLAT! La ce a renunţat Gigi Becali în numele CREDINŢEI. „Dădeam 5.000 de euro pe o sticluţă mică!”

„Lucrările la noua arenă au ajuns la peste 80%, mai sunt de făcut finisajele. Cred că va fi finalizată construcția în lunile următoare și vom putea juca acolo în această toamnă. Noi avem sediul federației chiar lângă stadion, așa că merg în fiecare zi să văd cum mai evoluează proiectul. Este proiectul meu de suflet, cel cu care am candidat la președinția federației, și sunt mândru că o să putem oferi rugbiștilor de astăzi un stadion modern, chiar pe locul unde s-a jucat prima dată rugby în țara noastră”, a mai spus Alin Petrache.

„Nu, tată, noi o să jucăm pe Arcul de Triumf! Acolo o să jucăm noi, acela va fi stadionul FCSB”, anunţase Gigi Becali.

Stadionul „Arcul de Triumf” are o capacitate de 8.207 locuri.