S-A AFLAT! La ce a renunţat Gigi Becali în numele CREDINŢEI. „Dădeam 5.000 de euro pe o sticluţă mică!”

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile făcute în numele credinței. Patronul celor de la FCSB a renunțat la mai multe vicii, printre care se numără fumatul. Recent, patronul lui FCSB a mai făcut un sacrificiu.

21 apr. 2020, 07:47
S-A AFLAT! La ce a renunţat Gigi Becali în numele CREDINŢEI. „Dădeam 5.000 de euro pe o sticluţă mică!”

Gigi Becali a anunţat că a renunțat la utilizarea parfumurilor. Patronul celor de la FCSB afirmă că în fiecare an cheltuia zeci de mii de euro pe obiecte de acest gen.

Gigi Becali, despre PANDEMIE. „Virusul ăsta nu l-a făcut Dumnezeu, ci oamenii care vor să împuţineze populaţia lumii”

„Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor. Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva. Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali dezvăluie MARELE SECRET. „Mi-a dat mesaj şi mi-a zis: adevărat că am fost cinci ore în Rai!”

Gigi Becali a ales sa ramana la Pipera pentru a-si proteja familia, insa nimeni nu cunoaste un amanunt pe care patronul FCSB nu l-a facut public, desi a intrat in direct la multe emisiuni de televiziune. Potrivit Fanatik, pe langa activitatile pe care le face in casa, Gigi Becali merge si la biserica din Pipera, de unde are cheie, si se roaga singur!

Gigi Becali a făcut două teste pentru coronavirus. „N-are cum să fie pozitiv, merg zilnic la liturghie. Îmi mai e mie frică de cineva?”

„Noi trebuie să stăm în ascultare să respectăm legile și ordonanțele. Că zice Dumnezeu: dacă nu ascultați de autorități, de mine n-ascultați! Noi dacă nu ascultăm de autorități nu ascultăm de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu le-a dat autoritățile. Ați văzut că a fost o discuție, și bravo lui până la urmă, s-au împăcat și Iohannis cu Vela. Că a făcut și Iohannis un pas înapoi, a făcut și Vela un pas înapoi și au ajuns la o înțelegere, până la urmă să ia lumină oamenii. Îl felicit pe Vela! Iohannis nu a avut nicio vină, el a fost influențat de USR-iști care sunt atei, nici sectari nu sunt, sunt atei oamenii, sunt dușmanii lui Hristos!”, a mai spus Gigi Becali.