Gigi Becali, DECIZIE RADICALĂ la FCSB. Ce se întâmplă după ce jucătorii au revenit la ANTRENAMENTE

Gigi Becali (61 de ani) a declarat că va suspenda antrenamentele celor de la FCSB după ce Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență se va prelungi în România.

08 apr. 2020, 05:02
Gigi Becali, DECIZIE RADICALĂ la FCSB. Ce se întâmplă după ce jucătorii au revenit la ANTRENAMENTE

Gigi Becali a luat decizia după ce câțiva jucători de la FCSB, printre care Florin Tănase și Ionuț Vînă, s-au pregătit deja la baza din Berceni a celor de la FCSB. În plus, jucătorii vor efectua teste pentru coronavirus, joi, 9 aprilie, de la ora 09:00.

Gigi Becali a donat Spitalului „Matei Balş” un medicament neacreditat de UE. „Am luat 120.000 de pastile din Rusia!”

„Lucrurile sunt foarte clare, iar băieții care au fost la bază au avut acceptul nostru. Însă, după ce vor face toți testele coronavirus, ei nu își vor mai relua antrenamentele. Am decis să nu se mai reia antrenamentele, deoarece Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență. Băieții vor primi din nou un program de la Vintilă și îl vor face fiecare pe la casele lor. Dacă nu se prelungea starea de urgență, băieții își reluau cu toți antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în țară, iar președintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească și a treia lună starea de urgență în România”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.

Gigi Becali s-a izolat în Pipera şi se roagă singur la o biserică de la care are CHEIE. Cum decurge o zi în AUTOIZOLARE

Gigi Becali anunţase la începutul săptămânii că FCSB va intra în cantonament, deşi specialiştii avertizau că România nu a atinc încă vârful epidemiei de coronavirus.

„Nu face Vintilă planul, planul îl fac eu când începe. FCSB va începe de săptămâna care vine. Vom face la clinică la mine toate testele şi intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă nici păcate. Să stea, tată, în cantonament! Şi intră în cantonament toţi, cu bucătar, cu doctor cu masor, cu preparator, cu antrenor, cu toată luema, cu tot staff-ul”, a declarat Gigi Becali la Pro X.