Lovitură CUMPLITĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Florin Talpan

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat că nu vede nici o posibilitate ca discuţiile dintre clubul Armatei şi FCSB să aibă loc în acest moment. Talpan spune că Gigi Becali trebuie să achite prejudiciul de 37 de milioane de euro şi promite că FCSB nu va juca niciodată pe noua arenă din Ghencea.

25 sept. 2019, 10:44
Lovitură CUMPLITĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Florin Talpan

Florin Talpan a precizat pentru sport.ro ca eventualele tratative ar putea incepe dupa ce Gigi Becali achita despagubirile cerute de Armata pentru folosirea ilegala a marcii Steaua. Procesul in cauza, aflat pe rol, are o miza uriasa: 37 de milioane de euro.

CSA Steaua, REACŢIE OFICIALĂ despre colaborarea cu FCSB. Cum poate prelua Gigi Becali numele şi marca STEAUA

„Vreau sa fac o clarificare. S-a vorbit in aceste zile despre o posibila impacare intre Steaua si FC Fcsb. Asa ceva nu va avea loc niciodata. Nu poate avea loc.

Fotbal Club FCSB are de platit despagubiri in valoare de 165.718.395 (aproximativ 37 milioane euro), pentru folosirea ilegala a marcii Steaua. In aceste conditii, nu inteleg de ce unii mai vorbesc despre impacari. Sa vorbeasca dupa ce aceasta suma este depusa de catre FC Fcsb in contul Stelei.

Mai mult, inainte ca acesti oameni sa vorbeasca despre impacari, ar trebui sa se informeze in ceea ce priveste istoricul relatiilor dintre clubul Steaua Bucuresti si Fotbal Club Fcsb. Daca o vor face, vor vedea ca ca FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovada de rea credinta, nefiind un partener de afaceri de incredere. Date fiind acestea, e imposibil ca intre Steaua Bucuresti si FC Fcsb sa mai existe vreodata intelegeri. Nici in ceea ce priveste marca Steaua, nici in ceea ce priveste palmaresul sau numele Stelei si nici in ceea ce priveste viitorul stadion Steaua, pe care va asigur ca Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodata. Ca macar sa poata sa se gandeasca sa faca o oferta de inchiriere a noului stadion, acestia trebuie intai sa plateasca integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegala a marcii Steaua.

Daca cumva s-a inteles gresit pana acum, va explic din nou: Nu vor mai exista vreodata intelegeri intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si Fotbal Club FCSB”, susţine Florin Talpan.

FCSB, din nou STEAUA. Suma pe care trebuie să plătească Gigi Becali pentru MARCĂ şi PALMARES


loading...
Partenerii noștri