Gigi Becali, gest impresionat făcut pentru un copil bolnav de cancer. Dan Negru a dezvăluit tot: „N-a vrut să o facă public. A dat toți banii pentru a-i salva viața”

Dan Negru a fost impresionat de gestul pe care Gigi Becali l-a făcut pentru un copil bolnav de cancer în fază terminală.

26 mart. 2024, 14:50
Gigi Becali, gest impresionat făcut pentru un copil bolnav de cancer. Dan Negru a dezvăluit tot: „N-a vrut să o facă public. A dat toți banii pentru a-i salva viața”
Dan Negru, impresionat de gestul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru gesturile sale caritabile. Patronul FCSB a făcut de-a lungul timpului mai multe donații pentru copiii bolnavi sau aflați în situații dificile, acte de generozitate care au ajuns în atenția publicului.

Citește și: Gigi Becali, în vizită pe șantierul bisericii pe care o ridică în Pipera. I-a băgat pe muncitori în ședință

Senzibilizat de povestea unui copil cu cancer, fost concurent la Next Star, emisiune prezentată de Dan Negru la Antena 1, latifundiarul din Pipera s-a oferit să-i plătească integral tratamentul. Totul a fost făcut public de prezentator, în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Gigi Becali s-a retras la mănăstire. Patronul FCSB vrea să se curețe de păcate înainte de Paște

Dan Negru a povestit cum Gigi Becali a plătit zeci de mii de euro pentru copilul căruia medicii din România îi mai dădeau doar trei luni de viață. Patronul FCSB nu și-a dorit ca acest episod să fie mediatizat, dar donația lui a schimbat complet destinul copilului.

„N-a vrut să o facă public. La show-ul meu de talente cu copii a venit un copil cu cancer în fază terminală. Cânta frumos, dar avea nevoie de multe zeci de mii de euro să i se salveze viața. Omul nu a găsit. Tatăl nu a găsit, mama lui nu a găsit. Gigi, nenea Gigi, a dat toți banii pentru a-i salva viața și nu a vrut să se spună la televizor. A lăsat-o așa într-o discreție. Aici, în România, copilului i s-au dat trei luni. Au trecut vreo 8 ani de atunci, eu vorbesc cu cel mic pe Facebook, este bine”, a spus Dan Negru.