Gigi Becali, în vizită pe șantierul bisericii pe care o ridică în Pipera: ”Va fi cea mai frumoasă biserică din lume”. Constructorii au montat turla aurită a bisericii

Gigi Becali (65 de ani) ridică o biserică în zona Pipera. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera, care se implică activ la finalizarea construcției, a mers în vizită la șantier să vadă cum decurg lucrările. Marți a fost o zi importantă. Constructorii au montat marți turla aurită a bisericii.
Filip Stan
26 mart. 2024, 15:05
Gigi Becali, în vizită pe șantierul bisericii pe care o ridică în Pipera: ”Va fi cea mai frumoasă biserică din lume”. Constructorii au montat turla aurită a bisericii

Gigi Becali este la un pas să își termine biserica pe care o construieste la intrare în Pipera. Proiectul îi aparține în totalitate lui Gigi Becali, el ocupându-se de altar, icoane, tot ce înseamnă decor. Multimilionarul a ales până și clopotele.

Marți, constructorii au montat marți turla aurită a bisericii.

”Este o biserică pe care al făgăduit-o Domnului în 2007, când am bătut Galatasaray. Eram în postul sfintei Fecioare Maria și am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum voi face o biserică acolo pe colț. Am primit pe terenul asta de aici 6 milioane de euro și mulți au zis ”Lasă, că faci în altă parte!”. Făguința mea este acum împlinită după 17 ani. Acum slavă Domnului că a pus asta (turla n.red.). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumusețe … Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5 – 6 milioane de euro.”, a afirmat Gigi Becali la Romania TV.

Pe lângă biserică, în curte va funcționa și o clinică, care va deservi bisericii. ”Vor fi niște aparate, CT, și probabil jos o farmacie. Vreau să cumpăr și (un lanț de farmacii n.red.) ca să nu mai vândă ei … face medicamentul 100 lei, ei vinde cu 500 lei”, a mai spus Becali.

Zilele trecute, patronul FCSB-ului a mers în inspecție la șantier. Îmbrăcat cu haine negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe șapcă, Gigi Becali a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că e top în materie de organizare.

Citește și: Dumitru Dragomir dezvăluie cât a plătit pentru un loc de veci în cel mai select cimitir din România: „Cât pe un apartament. Mai scump decât pământul lui Gigi Becali”

A coborât din Rolls-ul de 500.000 de euro pe care l-a avariat în anul 2023 și s-a întreținut cu angajații resposabili să ridice catedrala care va fi unică în România.

Ulterior, muncitorii au fost băgați într-o scurtă ședință de afacerist, acesta explicându-le cum trebuie să-și facă treaba, scrie Cancan.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, patronul FCSB-ului ar fi ridicat, în ultimii ani, în jur de zece lăcașuri de cult.

“Gigi e multi miliardar. Părerea mea e că are acum pământ de un miliard. Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!

A fost subiect de studiu pentru mine. Avea teancul așa de euro și coborau la palat. Jucam table cu el. E norocos și la alea. Venea câte un preot. 2000, îi dădea 2000. Cobora altul. A ținut 30-40 de preoți bolnavi în palat. Îi ținea în palat la el în camere deasupra biroului lui.

Gigi Becali cred că are peste zece biserici făcute. Câtă lume a ajutat, câți oameni bolnavi…”, declara, recent, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

Citește și: Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!